Opštinski odbor Narodne stranke Kostolac danas je izdao saopštenje povodom ostavke predsednika Opštine Kostolac, Serdža Krstanskog, koje prenosimo u celosti:

Narodna stranka Kostolac: Politikant Krstanoski podneo ostavku da bi zadovoljio Vučićevu sujetu

Današnja ostavka predsednika Opštine Kostolac Serdža Krstanoskog nije plod moralnih vrednosti jer je istu morao da podnese još odavno zbog neispunjenih obećanja i katastrofalnih posledica nestručne i nekompetentne vlasti, već je politikantski čin, a sve zbog pritiska tajkuna bliskih SNS-u.

Umesto da rešava nagomilane probleme koje tište građane Kostolca, ovaj politikant i partijski aparatčik SNS-a podnosi ostavku kako bi pobegao od izbora koji je trebalo da budu održani 2021. godine, a na kojima bi bio potučen do nogu.

Kako srpska opozicija bojkotuje izbore i kako je svestan da na fer i poštenim izborima može da doživi ubedljiv poraz, to je podnoseći ostavku spreman da raznim marifetlucima i mahinacijama kojima je sklon pobegne od realnosti kao i njegov predsednik Aleksandar Vučić.

Umesto da se posveti rešavanju problema svih građana, odlazeći predsednik beži od građana i misli isključivo o ličnim potrebama i zadovoljava sujetu predsednika svoje partije.

Ne možemo a da ne pitamo odlazećeg predsednika da li su ga na taj čin naterali nadaleko poznati funkcioneri SNS-a Zoran Milojević Zelja i Luka Petrović?

Zašto za vreme svog mandata nije izgradio novo obdanište, koje je neophodno Kostolčanima?

Zašto nije izmešten nadvožnjak?

Zašto nije rešen problem Kostolačke deponije?

Zašto u Kostolcu nije rešeno pitanje hotela koji propada i postaje ruglo naše opštine?

Ova i druga pitanja razjasnićemo na narednim fer i demokratskim izborima kada ćete jednom zauvek biti odstranjeni sa političke scene.

Zato građane Kostolca pozivamo na bojkot izbora.

Bojkot nenormalnog.

Bojkot Aleksandra Vučića i njegove družine.

Bojkot do pobede!

Opštinski odbor Narodne stranke Kostolac

0 0 vote
Article Rating
Prijavljujem se
Obavesti me o
1 Comment
Newest
Oldest
Inline Feedbacks
View all comments