U Kobalovoj ulici , selo Stari Kostolac sprovode se radovi na širenju toplifikacione mreže dužine 1700 metara.

Nastavak širenja toplifikacione mreže na teritoriji GO Kostolac 24291

Radove su obišli predsednik GO Kostolac Serdžo Krstanoski i predsednica Skupštine GO Kostolac Milena Cerovšek ujedno i poverenici Srpske napredne stranke u Kostolcu, sa svojim saradnicima.

Nastavak širenja toplifikacione mreže na teritoriji GO Kostolac 24291

Prema rečima predsednika cilj je da sva naselja na teritoriji opštine budu toplificirana.

„Toplificiranje Bazenske ulice na Kanalu je završeno i očekuje se priključak na mrežu. Takođe radovi na lokaciji „Krug pijace” privedeni su kraju, a širenje toplifikacione mreže u Kobalovoj ulici, biće završeno krajem novermbra ili početkom decembra, nakon čega će se na mrežu priključiti oko 30 domaćinstava. Vrednost radova za ove tri lokacije iznosi oko 66 miliona dinara”, rekao je Krstanoski zahvalivši se Gradu Požarevcu na izdvojenim sredstvima.

„Već sada intezivno radimo na planovima za sledeću godinu, kako po pitanju sanacije, tako i za širenje već postojeće mreže. Što se tiče naselja Ostrovo, urađen je idejni projekat i dobijeni su lokacijski uslovi za primarni vod do samog naselja. U narednom periodu očekuje se dobijanje građevinske dozvole, nakon čega ćemo pristupiti planiranju sredstava za realizaciju jednog od najvećih kapotalnih projekata na teritoriji opštine u naredne četiri godine”, naglašava Krstanoski.

0 0 vote
Article Rating
Prijavljujem se
Obavesti me o
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments