Napravljen je drugi presek glasova navijača za NBA „Ol star“ meč. Lebron Džejms i Stef Kari predvode Zapadnu konferenciju, dok su na Istoku lideri Janis Adetokumbo i Kajri Irving. Luka Dončuć najveće je iznenađenje sa preko 2 miliona glasova, odnosno više od košarkaša poput Hardena, Karija, Durenta i mnogih drugih zvezda lige.

Nikola Jokić nalazi se na sedmom mestu sa 700 hiljada glasova, a evo kako za njega, kao i ostale srpske košarkaše možete glasati.

Dončić je jedno od najvećih iznenađenja, ali partije koje pruža sa samo 19 godina u najjačoj ligi sveta delimično pravdaju veliki broj glasova.

Rezultati glasova Zapadne konferencije

Rezultati glasova Zapadne konferencije

Nikola Jokić našao se na sedmom mestu u konkurenciji krila i centara na Zapadu i nakon drugog preseka glasova ima 740 hiljada.

NBA „Ol star“ glasanje važi za svakog igrača u ligi, pa tako možete glasati i za Bogdanovića, Bjelicu, Jokića, Marjanovića, Teodosića, Dragića, Vučevića, Dončića i ostale igrače po izboru.

Ovde možete izabrati svojih pet igrača iz obe konferencije, od čega tri igrača na pozicijama krila i centara i po dva beka. Pri glasanju neophodno je uneti imejl adresu, ime i zemlju iz koje glasate.

Svaka osoba može jednom dnevno da glasa za odabranih deset igrača, a glasanje traje do 21. januara.

Navijači su veliku ljubav pokazali prema Deriku Rouzu, koji nakon velikog broja povreda, konačno podseća na vreme kada je bio najmlađi MVP lige. Rouz je trenutno drugi po broju glasova na Zapadu u konkurenciji bekova sa nešto manje od dva miliona glasova, koliko ima lider Stef Kari.

Takođe na drugom mestu na poziciji bekova, ali na Istoku, uočljivo je iznenađenje u vidu Dvejna Vejda, ali se košarkaš Majami hita tu našao velikim delom zbog toga što igra poslednju sezonu u karijeri.

0 0 vote
Article Rating
Prijavljujem se
Obavesti me o
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments