U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se danas dogodila u Batočini poginuo je Z. C. (47) iz Požarevca, dok je povređeno sedmoro ljudi. Među povređenima su jedno dete i trudnica.

Kako nam je rečeno u Osnovnom javnom tužilaštvu do udesa je došlo kada je „mercedes“ koji je se kretao iz pravca Kragujevca ka Batočini prešao na levu stranu i direktno se sudario sa automobilom „alfa romeo“.

Nakon toga je udario u drugi „mercedes“ koji se kretao iz Batočine ka Kragujevcu. Četvrto vozilo je da bi izbeglo sudar skrenulo i udarilo u zaštitnu ogradu.

Sedmoro povređenih smešteno je u Kliničkom centru „Kragujevac“. Svi imaju teške telesne povrede, ali su van životne opasnosti.

Trudnica je smeštena na ginekologiji, ostali u Urgentnom centru, dok se dete nalazi na pedijatriji.

Kako navode očevici, na licu mesta su bili užasni prizori, smrskana vozila, razbacani delovi automobila na putu i lične stvari učesnika saobraćajne nesreće.

Prema nezvaničnim informacijama, „mercedes“ požarevačkih tablica udario je automobile sa putnicima iz Jagodine koji su krenuli na svadbu u Kragujevac.

U Tužilaštvu kažu da je istraga u toku i da zasad ne mogu da saopšte druge detalje ove nesreće. U nesreći su učestvovala četiri vozila, a sudar se dogodio u mestu Rogot kod Batočine.

Autor i foto:Kurir

0 0 vote
Article Rating
Prijavljujem se
Obavesti me o
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments