Kompanija NIS će u okviru programa „Zajednici zajedno 2020“ podržati 72 projekta.

Projektima će biti unapređena digitalizacija nastavnog procesa i povećana bezbednost dece i nastavnika u školama u Srbiji.

Programom su podržane osnovne i srednje škole iz 12 partnerskih gradova i opština u našoj zemlji, u kojima NIS ostvaruje najveći deo svojih poslovnih aktivnosti: Beograd, Novi Sad, Požarevac, Niš, Čačak, Zrenjanin, Pančevo, Кikinda, Кanjiža, Novi Bečej, Srbobran i Žitište.

Upravo zato što su savremeni način obrazovanja i bezbednost dece u školama prepoznati kao prioritet za ulaganje, kompanija NIS će za ove projekte u 2020. godini donirati 114,5 miliona dinara.

Ovogodišnji program realizovan je u saradnji sa Ministarstvom prosvete, nauke i tehnološkog razvoja i Ministarstvom unutrašnjih poslova Republike Srbije.
Zajednicu unapređujemo zajedno!

Inače, kao lider u društvenoj odgovornosti u Srbiji, kompanija NIS pod sloganom „Budućnost na delu“ godinama ulaže značajna sredstva u podršku deci i mladima, unapređuje infrastrukturu obrazovnih institucija, podstiče popularizaciju nauke, kulture i umetnosti i doprinosi poboljšanju uslova za rad u zdravstvenim i ustanovama socijalne zaštite.

„Zajednici zajedno“ je program NIS-ovog društveno odgovornog poslovanja koji kompanija sprovodi punih 12 godina u partnerstvu sa gradovima i opštinama u Srbiji.

Do sada je kroz program podrške lokalnim zajednicama uloženo 1,2 milijarde dinara i podržano 950 projekata od značaja za razvoj šire društvene zajednice.

 

0 0 vote
Article Rating
Prijavljujem se
Obavesti me o
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments