Privodi se kraju rekonstrukcija JU „Sportski centar“ Požarevac, ali obnovom dvorane se ne završava spisak novina u ustanovi.

Kada je o samoj dvorani reč, do trenutka pisanja ovog teksta završena je demontaža starih i postavljanje novih stolica, kao i zamena unutrašnje stolarije i krečenje sale. Ovih dana završava se „spuštanje“, odnosno adaptacija plafona u holu, kao i krečenje velike sale, postavljanje spoljne stolarije i ulaznih portala kao i viseća fasada. Završetak ovih radova čeka i dogovorena rekonstrukcija parketa, tako da će, kada sve bude gotovo, Požarevljani dobiti jednu sasvim novu dvoranu na mestu stare.

U toku je i javna nabavka za specijalnu podlogu koja će se postaviti na Stadionu malih sportova koja je dar kompanije NIS, a takođe se privode kraju i radovi na Balon hali, smeštenoj između gradskog bazena i Dalmatinske ulice, dobijenoj zahvaljujući projektu prekogranične saradnje sa Rumunijom.

Sve u svemu, za nekoliko nedelja, požarevački sportisti ali i rekreativci imaće još bolje uslove za bavljenje sportom u svom gradu.

Autor: Saša Stojadinović

0 0 vote
Article Rating
Prijavljujem se
Obavesti me o
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments