Ključeve novog sanitetskog vozila za Dom zdravlja Požarevac gradonačelnik Bane Spasović uručio je VD direktorki Doma zdravlja, dr Snežani Stojković.

Bane Spasović, gradonačelnik grada Požarevca je rekao da je lokalna samouprava ispunila zahtev, nabavkom ovog vozila, Domu zdravlja i Hitnoj medicinskoj službi, pošto im je ovo vozio bilo preko potrebno. Vrednost novog vozila iznosi nešto preko 5 miliona dinara, a za nabavku medicinske opreme za ovu zdravstenu ustanovu izdvojeno je skoro 9 miliona dinara a da do kraja godine treba da se realizuje još nabavki u vrednosti od 15 .623.000 dinara što ukupno iznosi preko 24 miliona dinara.

Novo sanitetsko vozilo za požarevački Dom zdravlja 27048
Foto: GU

Dr Snežana Stojković, VD direktora Dom zdravlja Požarevac istakla je da je ovakvo vozilo bilo neophodno za pacijente. Dodala je još da će ovo vozilo dodatno unaprediti zdravstvenu zaštitu koja će biti efikasnija. Zona pokrivanja Doma zdravlja u Požarevcu je razuđena pošto pokriva teritorije Kostolca, Malog Crnića i okolnih seoskih naselja. Ona se zahvalila lokalnoj samoupravi na ovoj pomoći.

0 0 vote
Article Rating
Prijavljujem se
Obavesti me o
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments