Povodom predstojećih novogodišnjih praznika lokalna vlast Gradske opštine Kostolac na čelu sa predsednikom Krstanoskim, svojim Kostolčanima poklonila je dve jelke koje su zasađene u centru grada u ulici Bože Dimitrijevića i kod sportske hale na uglu ulica Stevana Nemanje i Homoljske. Jelke, čija je visina 8m, biće ukrašene novogodišnjom dekoracijom, a prema rečima predsednika Krstanoskog i u narednim godinama nastaviće se sa sadnjom u različitim delovima grada:

„Gradska opština Kostolac uspešno realizuje aktivnosti u domenu zaštite životne sredine. U oktobru mesecu krenuli smo sa jednim od najznačajnijih projekata „Zamena, rekonstrukcija i formiranje novog planskog drvoreda u Kostolcu, kao i rekonstrukcija drvoreda i uređenje zelene površine u centralnom parku u Kostolcu“.

Cilj projekta je da u narednih 18 meseci na teritoriji Gradske opštine Kostolac zasadimo preko 1760 novih stabala i samim tim povećamo površine pod zelenilom – preko 60%.“, istakao je prvi čovek Gradske opštine Kostolac, Serdžo Krstanoski.

0 0 vote
Article Rating
Prijavljujem se
Obavesti me o
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments