Pobedili smo STRAHOVITO I UBEDLJIVO! Dobili smo 2 MILIONA glasova

Predsednik SNS Aleksandar Vučić obraća se javnosti iz štaba stranke nakon ubedljive pobede naprednjaka na izborima.

Podsetimo, SNS je osvojila preko 62.5 odsto na osnovu 43.7 odsto obrađenog uzorka.

– U politici sam dugo, ali ovakav trenutak nikad nisam doživeo. Večeras smo dobili najveće poverenje građana u uslovima kada je to malo ko verovao. Dobili smo više od 2 miliona glasova, rekao je predsednik.

– Pobedili smo strahovito ubedljivo i tamo gde nikad nismo pobeđivali.

– Znaju ljudi koliko je važno da budemo ujedinjeni kad je najpotrebnije i hvala za ovoliku izlaznost i podršku. Ostaje da OEBS prebroji glasovena Kosovu, al ja se nadam da ćemo dobiti preko 80 odsto.

– Uprkos stalnim pokušajima mnogih da sabotiraju izbore, srećan sam što je narod video da je budućnost Srbije najvažnija i hoću da se zahvalim svim ljudima koji su uprkos ovim pretnjama imali dovoljno hrabrosti i nade da izađu na izbore i daju svoj glas, rekao je Vučić.

-Čestitam svima, ono što je za nas važno, to je da ovakvo poverenje naroda dobijete za ogroman rad i trud i rezultate za koje su su mnoi podsmevali. I dok su se oni podsmevali, narod se inatio. Ovo nam znači jer narod trađi i od nas da se menjamo, da budemo bolji nego do sad i da svaki napor bude još veči, da bi rezultati bili još bolji. Rekli smo narodu da će prosečne plate biti 950 evra do 2025. Sad imamo još jedan cilj – da izgradimo Srbiju i da se merimo sa najrazvijenijim zemljama sveta!

– Tajna uspeha je u planu i programu, u onome što radite, što činite, a ne u onome koliko ste uspešni u kritici, rekao je Vučić, obraćajući se mladim ljudima u stranci.

Imamo novi cilj!

– Čestitam svima, ono što je za nas važno, to je da ovakvo poverenje naroda dobijete za ogroman rad i trud i rezultate za koje su su mnogi podsmevali. I dok su se oni podsmevali, narod se inatio. Ovo nam znači jer narod trađi i od nas da se menjamo, da budemo bolji nego do sad i da svaki napor bude još veči, da bi rezultati bili još bolji. Rekli smo narodu da će prosečne plate biti 950 evra do 2025. Sad imamo još jedan cilj – da izgradimo Srbiju i da se merimo sa najrazvijenijim zemljama sveta.

– Tajna uspeha je u planu i programu, u onome što radite, što činite, a ne u onome koliko ste uspešni u kritici, rekao je Vučić, obraćajući se mladim ljudima u stranci.

– Pretpostavljam da smo pobedili na svim mestima, ali neću da vidim bahatost i aroganciju, rekao je Vučić prisutnima, dok aplauz u sali nije prestajao.

– Ovolika podrška našoj listi je dodatno opterećenje. Napravili smo da Srbija ima najveći rast, a to od nas kao najozbiljnije stranke i očekuje. Hvala i ženama, koje su najviše glasale, jer one najbolje znaju šta je sigurnost i stabilnost.

Srbija nam je dala srce i razum!

– Nikada Srbija nije dala svoje srce i razum kao što ga je sada dala nama! To je za nas i mene lično teret od 1000 kilograma i ne ljutite se ako pogrešimo, ali obećavam da ću se zajedno sa svim ovim ljudima boriti svim svojim srcem i svim svojim znanjem za Srbiju! Živela Srbija!

 

Autor: Kurir.rs

0 0 vote
Article Rating
Prijavljujem se
Obavesti me o
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments