U utorak 16. aprila 2019. godine u velikoj sali opštine Petrovac na Mlavi održana je 76. sednica Opštinskog veća opštine Petrovac na Mlavi sa sledećim dnevnim redom:

Održana 76. sednica Opštinskog veća opštine Petrovac na Mlavi 17335
Foto: Opština Petrovac na Mlavi
  1. Razmatranje predloga Odluke o raspisivanju Javnog oglasa za davanje u zakup i na korišćenje poljoprivrednog zemljišta u državnoj svojini u opštini Petrovac na Mlavi.
  2. Razmatranje predloga Rešenja o davanju u zakup na određeno vreme poslovnog prostora koji se nalazi u sklopu Doma kulture u naselju Zabrđe.
  3. Razmatranje predloga Rešenja o odbacivanju Žalbe Milana Dragutinovića iz Šetonja na Rešenje komunalne inspekcije Opštinske uprave opštine Petrovac na Mlavi.
  4. Razmatranje predloga Rešenja o odbacivanju Žalbe Vladimira Stankovića iz Kamenova.
  5. Razmatranje Zahteva Stanka Kostića iz Beograda za pokrivanje finansijskih troškova za realizaciju izložbe „Priča o vodenici – od točka do turbine“
  6. Razmatranje predloga Rešenja o upotrebi sredstava tekuće budžetske rezerve.
  7. Razmatranje predloga Rešenja o upotrebi sredstava tekuće budžetske rezerve.
  8. Razmatranje predloga Rešenja o povećanju prihoda i rashoda budžeta za 2019. godinu.
  9. Razmatranje predloga Javnog poziva za sufinansiranje projekata iz budžeta opštine Petrovac na Mlavi radi ostvarivanja javnog interesa u oblasti javnog informisanja u 2019. godini
  10. Tekuća pitanja.
Održana 76. sednica Opštinskog veća opštine Petrovac na Mlavi 17335
Foto: Opština Petrovac na Mlavi

Sednicom Opštinskog veća opštine Petrovac na Mlavi predsedavao je zamenik predsednika opštine i predsednika Opštinskog veća, gospodin Goran Ristić. Prisustvovalo je ukupno 12 članova Opštinskog veća i nakon razmatranja sve tačke su jednoglasno usvojene, a tekućih pitanja nije bilo.

0 0 vote
Article Rating
Prijavljujem se
Obavesti me o
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments