Na stadionu malih sportova, Sportskog centra Požarevac održana je tradicionalna manifestacija „Balonijada“. Budući prvaci su se puštanjem balona u bojama svojih vrtića oprostili od vaspitača i predškolske ustanove.

Ove godine Predškolska ustanova „Ljubica Vrebalov“ ispratila je 560 mališana rođenih 2012/2013. u prvi razred.

Tanja Lončar, direktorka ustanove je rekla da su ispunili zajednički cilj vaspitača i mališana a to je da spremni krenu u školu:

Održana „Balonijada“ u Požarevcu 19364

“Školujemo se ceo život, a škola je naša priprema za budućnost. U školama će mališani upoznati nove drugare a u najlepšem sećanju će ostati prva drugarstva iz vrtića. Želim da ostanete ono što jeste i da postanete ono što želite da budete, a roditeljima želim uspeha i strpljenja u školovanju svoje dece i da ostvare dobru saradnju sa obrazovnim ustanvama.”, zaključila je Lončar.

Održana „Balonijada“ u Požarevcu 19364
Održana „Balonijada“ u Požarevcu 19364

Bojan Ilić, predsednik Skupštine grada Požarevca, poručio je budućim prvacima da pamte vaspitačice, jer su se one godinama trudile da njima bude lepo u vrtiću i da nastave da budu najbolji građani Požarevca. Mališanima je poželeo ispred Grada Požarevca puno sreće zdravlja i ljubavi tokom školovanja, roditeljima što manje brige a vaspitačima nove generacije koje će učiti da budu dobri ljudi.

Nakon puštanja balona, predškolci su zajedno sa vaspitačima nastupili pred brojnom publikom. Publici su prikazali 13 tačaka i na taj način se oprostili od vrtića i vaspitača.

Održana „Balonijada“ u Požarevcu 19364
0 0 vote
Article Rating
Prijavljujem se
Obavesti me o
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments