U organizaciji Vojnog sindikata Srbije, Policijskog sindikata Srbije, Sindikalne organizacije Zavoda za javno zdravlje Požarevac , Sindikalne organizacije kazneno popravnog zavoda Zabela – Požarevac i Udruženja Ratnih Veterana 11. novembra održano je prvo „Sindikalno takmičenje u streljaštvu“.

Na terenu kluba praktičnog streljaštva „Grom“ iz Požarevca oko šezdeset članova i prijatelja pomenutih sindikalnih organizacija su se takmičili u kategoriji CZ99 9mm brza paljba i precizno gađanje.

U kategoriji brza paljba treće mesto zauzeo je Nebojša Živojinović-RV, drugo mesto je pripalo Milanu Jovanoviću iz SO ZZJZ Požarevac a najbolji je bio Goran Radić iz VSS.  U kategoriji precizno gađanje treće mesto pripalo je Slađanu Đukiću-SO KPZ Zabela, drugi je bio Dejan Damnjanović-SO KPZ Zabela, a najbolji i najprecizniji je bio Goran Radić iz VSS koji je i sveukupni pobednik ovog takmičenja.

Održano prvo Sindikalno takmičenje u streljaštvu 25877
Foto: Promo

Pored takmičarskog dela svi prisutni su mogli u revijalnom delu da se oprobaju u gađanju lovačkim oružjem kalibra 12mm.

„Ovo je još jedna manifestacija u organizaciji VSS, PSS, SO ZZJZ POŽAREVAC, SO KPZ ZABELA. Zbog specifičnosti takmičenja dugo smo pripremali ovu manifestaciju koja je na zadovoljstvo svih prisutnih protekla na najvišem nivou, a za šta su svakako zaslužni Željko Vujičić i instruktori kluba praktičnog streljaštva Grom koji su nesebično učestvovali i podelili sa nama iskustva, praktične savete a pre svega mere bezbednosti u rukovanju različitim vrstama naoružanja. Koristim ovu priliku da im se još jednom zahvalim u ime organizatora i siguran sam da će ova manifestacija prerasti u tradiciju. Već sada mogu da najavim za sledeću godinu novo takmičenje kao i već tradicionalno takmičenje u kuvanju gulaša i ono na šta smo najviše ponosni a to je „školica u prirodi“ za naše najmlađe.“ – istakao je Goran Marić iz VSS ispred organizatora ovog skupa.

Posle takmičarskog podeljene su zahvalnice i diplome najboljim pojedincima.

0 0 vote
Article Rating
Prijavljujem se
Obavesti me o
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments