Posle nekoliko pomeranja termina dolaska u Srbiju i Požarevac, prvi put su, zarad nastavka uspešne karijere, na naše tlo kročili senegalski odbojkaši Silva Samb (209 cm), primač servisa i SeyDou (214 cm), srednji bloker. Naravno, srdačno su dočekani od strane rukovodstva požarevačkog Mladog radnika, direktora kluba Laze Ristića i sportskog direktora Saše Joksimovića koji je i zaslužan za dolazak ovog značajnog pojačanja.

OK MLADI RADNIK: "CRNE MAMBE" stigle u Požarevac (FOTO) 40586

 

Usledilo je i zvanično potpisivanje ugovora, ali su pre toga, kao što srpski red nalaže, dodeljeni nadimci. Tako je odbojkaš broj 10, MBengue Mamadou Seydou dobio nadimak SEYO, dok je senegalac sa brojem 19, Samb Amadou Laye, od sada u Srbiji SILA.

OK MLADI RADNIK: "CRNE MAMBE" stigle u Požarevac (FOTO) 40586

 

PRIPREMNI MEČEVI

Prvi tim Odbojkaškog kluba „Mladi radnik“ nastavio je sa pripremnim utakmicama, pa je tako u Beogradu pružen sjajan otpor „Crvenoj zvezdi“ koja je meč dobila rezultatom 3:1.

Poeni u setovima dokazuju da su požarevački divovi spremni za novu sezonu obzirom da su na kraju svakog seta, kao i tokom njih, bili veoma blizu rivalu koji je do sada osvojio čak 12 titula prvaka države, 14 trofeja osvajača nacionalnog Kupa i 5 trofeja Super Kupa Srbije:

OK MLADI RADNIK: "CRNE MAMBE" stigle u Požarevac (FOTO) 40586

OK „Crvena Zvezda“ Beograd – OK „Mladi radnik“ Požarevac

I set  25:18

II set 22:25

III set 25:23

IV set 25:23.

Treba još napomenuti da je Crvena zvezda ove godine sastavila izuzetno visoku i jaku ekipu, te da se sa pristiglim pojačanjima Mladi radnik nada paritetu i gornjem domu Super lige Srbije.

0 0 vote
Article Rating
Prijavljujem se
Obavesti me o
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments