Nakon dve uzastopne pobede nad Ribnicom, Mladi Radnik dočekuje Partizan u polufinalu plej of-a Super lige Srbije.  Utakmica će biti odigrana u četvrtak, 25. marta, sa početkom u 18 časova.

Konferenciji za medije prisustvovali su: Sportski direktor OK „Mladi Radnik“, Saša Joksimović i kapiten ekipe i MVP prvenstva Srbije, Mladen Bojović.

„Iskoristili smo maksimalno period čekanja protivnika u polufinalu, Bogu hvala svi smo zdravi i orni za taj meč. Pokušavamo da tu euforiju i pobednički niz kanališemo ka protivniku i da u četvrtak izađemo i budemo pravi na terenu.“ – izjavio je Saša Joksimović.

Podsećanja radi, Mladi Radnik je u protekloj sezoni dva puta uspeo da savlada Partizan, rezultatima 3:0 i 3:1, ali to ništa ne mora da predstavlja u narednom meču.

„Koliko je dobro što smo savladali Partizan dva puta tolko možda i nije, napominjem da oni u oba meča nisu bili kompletni i igrali su bez korektora  koji im je možda i najbolji igrač u ekipi. Sada su relativno lagano izbacili Niš. Na papiru, mi smo možda favoriti jer smo ih dva puta pobedili ali to može da bude i problem jer smo mi već u našim glava prošli Partizan a to može da se odrazi loše po ekipu. Dosta se znamo, način igre i taktike, smatram da će tu najviše da prevagne motivacija, odnosno ko bude više želeo da dođe do finala. Izbacili smo Ribnicu koja je na papiru bila daleko veći favorit od nas, verovatno zato što su smatrali da će lagano proći dalje. U meču sa njima imali smo veću želju od njih. Tako da idemo na Partizan, ali oprezno. Samopouzdanje i želja nam ne manjka. Samo je bitno kanalisati.“ – kazao je kapiten ekipe Mladen Bojović.

Zbog prenosa Skupštine, utakmice neće biti u direktnom TV prenosu, ali će gledaoci zato moći da je prate u HD formatu na linku „Mladog Radnika“.