Udruženje građana „Šansa“ sa partnerima iz Međuopštinskog udruženja gluvih i nagluvih Požarevac, organizuju okrugli sto u okviru Projekta „Karijerno vođenje i savetovanje mladih iz ranjivih grupa“. Projekat finansira Evropska unija u partnerstvu sa Vladom Republike Srbije preko programa EU PRO, i realizuje se u periodu od 01. avgusta 2019. do 31. marta 2020. godine.

Cilj projekta jeste promovisanje dijaloga u društvu putem razvoja edukativnih programa za mlade kroz dvosmernu komunikaciju i saradnju između organizacija civilnog društva i drugih relevantnih sektora u svrhu implementacije instrumenata i programa podrške koji se odnose na ključne izazove pri zapošljavanju mladih iz socijalno ugroženih grupa i omogućenje veće zapošljivosti i istinske uključenosti mladih iz ranjivih grupa na tržište rada.

Učesnici okruglog stola će biti predstavnici ključnih instituacija na lokalnom nivou i to: predstavnici lokalne samouprave, Centra za socijalni rad Požarevac, Nacionalne službe zapošljavanja – filijala Požarevac, stručnih službi srednjih škola sa teritorije našeg grada, lokalnih preduzetnika, udruženja iz civilnog sektora i dr.

0 0 vote
Article Rating
Tagged
Prijavljujem se
Obavesti me o
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments