Nađa Kljajić, Mis turizma za 2019. godinu je ulepšala Poportal

 

Kako si došla do svoje titule, kako si se prijavila za takmičenje?
– Oduvek sam se želela da se prijavim za ovo takmičenje. U pitanju je takmičenje lepote “sa smislom”. Prijavila sam se iz želje za obrazovanjem duha i tela. Finalnom nastupu su prethodile pripreme u Porto Carrasu, gde smo imale priliku da radimo sa najvećim stručnjacima iz oblasti kulture i psihologije.

Ona je Mis turizma za 2019. godinu, a Požarevac joj je u srcu 12431

Koje zvanje nosiš sada?
– Nosim titulu jedine zvanične Mis turizma Srbije u organizaciji Miss YU kompanije, koja jedina ima licencu za svetsko takmičenje.

Šta za tebe predstavlja titula koju nosiš?
– Tutula Mis turizma za mene predstavlja veliku odgovornost. Sledeće godine u Kini se održava svetski izbor za Mis turizma, gde ću ja predstavljati Srbiju. Želim da pokažem da smo srdačni i gostoljubivi domaćini i da ukažem na lepotu našeg naroda i turističkog potencijala Srbije. Smatram da moja titula može dati veliki doprinos turizmu Srbije.

Ona je Mis turizma za 2019. godinu, a Požarevac joj je u srcu 12431

Odakle si poreklom, objasni nam tvoje korene iz Požarevca?
– Rodjena sam u Kruševcu, jer mi je otac rođeni Župljanin. Sa druge strane, mama mi je rodom iz Požarevca. Grad Požarevac i ceo okrug mi je jako drag, jer nosim divne uspomene iz detinjstva. Naša porodična kuća se nalazi u selu Kula, mog deke Živislava Kostića, poznatog lekara i nekadašnjeg direktora Doma zdravlja.

Ona je Mis turizma za 2019. godinu, a Požarevac joj je u srcu 12431

Čime želiš u budućnosti da se baviš?
– Primarni cilj mi je da završim fakultet. Nakon toga, želela bih da se bavim poslom koji je usko vezan za modu, marketing i medije.

Da li studiraš, kako usavršavaš svoje znanje?
– Student sam 3. godine Fakulteta za projektni i inovacioni menadžment. Smatram da svako treba konstantno da se usavršava i ulaže u svoj intelektualni razvoj.

Ona je Mis turizma za 2019. godinu, a Požarevac joj je u srcu 12431

Koju poruku imaš za mlade devojke, kojima si već uzor?
– Svim mladim devojkama bih poručila da svakodnevno rade na sebi i da se usavršavaju. Koliko je bitno da devojka radi na svojoj spoljašnjoj lepoti, toliko je bitna i unutrašnja lepota. Poručila bih im da budu originalne, da rade na lepoti duha i da budu nasmejane. Sve zainteresovane devojke koje bi volele da krenu mojim stopama, mogu da se prijave za izbor za Mis Srbije za sledeću godinu, jer su prijave već uveliko u toku.

5 1 vote
Article Rating
Prijavljujem se
Obavesti me o
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments