Opšta bolnica u Požarevcu uputila je dopis ministru zdravlja Zlatiboru Lončaru povodom događaja oko pruzimanja pokojnika iz Opšte bolnice a koji se pojavio na društvenim mrežama a u vezi isteka ugovora sa pogrebnim preduzećem Stojković Srboljuba.

Dopis prenosimo u celosti.

MINISTRU ZDRAVLJA REPUBLIKE SRBIJE

GOSPODINU ZLATIBORU LONČARU

Poštovani,

obaveštavam Vas da je 01.07.2019.god. istekao ugovor i aneks ugovora sklopljen između Opšte bolnice Požarevac i pogrebnog preduzeća Stojković Srboljuba.

Opšta bolnica Požarevac je stavila u upotrebu „Hladnu sobu“ u koju se smeštaju tela preminulih pacijenata.Napravljena je procedura o načinu rada i Preuzimanja pokojnika sa kojom su upoznati svi zaposleni. Sklopljen je ugovor sa Javnim komunalnim preduzećem u Požarevcu o preuzimanju tela pokojnika, na mesec dana, koji u određenom vremenskom periodu ne budu preuzeti od strane porodice.Inače, prilikom obaveštavanja rodbine o smrti pacijenta, predočavamo mogućnost da se izjasne koje će pogrebno preduzeće preuzeti telo pokojnika. Takođe, svi socijalni slučajevi će biti preuzimani od strane JKP Požarevac.

Kako bi nov način rada još bolje funkcionisao uputili smo zahtev Ministarstvu zdravlja za prijem 6 radnika sa SSS.

04.07.2019.god u Požarevcu. V.D direktora OBP:DankoNikolić,spe.urologije

Opšta bolnica u Požarevcu uputila dopis ministru zdravlja dr Zlatiboru Lončaru - OBP je uputila  zahtev Ministarstvu zdravlja za prijem 6 radnika sa SSS 20633
0 0 vote
Article Rating
Prijavljujem se
Obavesti me o
1 Comment
Newest
Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
09/07/2019 23:03

I gde je konkurs za prijem radnika?