Miloš Stojković u naredne tri godine ne bi smeo da progoni nijednu ženu, u suprotnom odlazi u zatvor na godinu dana.

Frizer Miloš Stojković (26) iz Požarevca osuđen je danas u sudu u Velikom Gradištu na godinu dana zatvora, uslovno na tri godine zbog proganjanja četiri žene, saznaje Telegraf.rs.

Stojkoviću, poznatijem kao Denis Napast, a koji je dospeo u javnost zbog njegove neverovatne želje da ima seks samo sa starijim i udatim ženama, izrečena je i mera bezbednosti iz člana 89a Krivičnog zakonika Srbije – zabrana približavanja i komunikacije sa oštećenim ženama od 100 metara.

 

Naime, Miloš je skoro četiri godine uredno vodio evidenciju o svim ženama iz Srbije koje je odveo u krevet. Policija u njegovom telefonu pronašla poduži spisak s imenima udatih žena koje su bile nesrećne u braku. Iako se u prvi mah mislilo da je bio sa 60 žena, na kraju se otkrilo da je on bio sa oko 200 njih.

– Sasvim slučajno je otkrio da ga privlače starije žene. Krupan, visok, crn, s bradom, vrlo brzo je osvajao žene koje su bile nesrećne u braku. Lako su ga pronalazile na društvenim mrežama, ali i on njih. Video je tu mogućnost „da im pomogne“. Umesto njihovih muževa, rado je odrađivao „bračne“ dužnosti – kažu njegovi poznanici.

Kako saznajemo, u sudu u Požarevcu čekaju ga još nekoliko procesa za ugrožavanje bezbednosti i polno uznemiravanje.

Autor: Telegraf

0 0 vote
Article Rating
Prijavljujem se
Obavesti me o
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments