Na 1400 m2, od danas je na adresi Đure Đakovića bb, na lokaciji Stop Shopa, LIDL za potrošače pripremio pažljivo odabran asortiman od 1.600 proizvoda, već oproban u prethodno otvorenih 39 prodavnica. Na policama se nalaze jedinstveni Lidl brendovi, kao i 350 proizvoda domaćih dobavljača.

OTVOREN "LIDL" U POŽAREVCU (FOTO) 36793 OTVOREN "LIDL" U POŽAREVCU (FOTO) 36793

 

OTVOREN "LIDL" U POŽAREVCU (FOTO) 36793

Impozantno, po svetskim standardima uređen prostor, danas su otvorili predstavnici kompanije Lidl i grada Požarevca u prisustvu članova gradskom veća i mnogobrojnih građana.

OTVOREN "LIDL" U POŽAREVCU (FOTO) 36793

Zamenik gradonačelnika Požarevca Saša Pavlović nije krio zadovoljstvo zbog dolaska još jednog privrednog subjekta u grad i otvaranja novih radnih mesta:

 „Otkako je Lidl došao u Srbiju želja grada je bila da Lidl dođe u Požarevac. Mi kao grad želimo veliku konkurentnost kako u privredi, tako i u trgovini i želimo da našem i želimo da našem građanstvu ponudimo širok asortiman. Takođe, sa Immofinanzom krenuli smo pre par godina u ovu priču i izgradnju Stop Shopa i da smo tada najavili proširenje. Veoma me raduje što je u pitanju upravo kompanija Lidl. Ono što nudi kompanija Lidl su jako kvalitetni proizvodi a po niskim cenama i to me izuzetno raduje. Takođe, ono što me više raduje jeste što će u ovom novootvorenom objektu posao naći 30 radnika. Mi se borimo za svako radno mesto tako da su nam i ova jako bitna.

Naglasiću isto da smo prateći mere Vlade republike Srbije i politiku Aleksandra Vučića otvorimo i druga radna mesta poput kinesko-belgijske kompanije, nove fabrike kafe, očekujemo i novu fabriku konditorskih proizvoda i naravno, ono što je bila prva direktna investicija u našem gradu to je kompanija Immofinanz koja je otvorila Stop Shop, a evo sada dolazi i Lidl.“

OTVOREN "LIDL" U POŽAREVCU (FOTO) 36793

Jasmina Šundić, predstavnik korporativnih komunikacija kompanije Lidl Srbija, zahvalila je građanima Požarevca i gradu na dobrodošlici:

“ Znamo da su nas iščekivali i evo danas su otvorili prvi Lidl u Požarevcu. Danas otvaramo još jedan Lidl u Beogradu u Železniku tako da sada imamo 41 prodavnicu u 28 gradova Srbije. Opravdaćemo očekivanja naših potrošača dobro snabdevenošću prodavnice ali i visokim kvalitetom i povoljnim cenama naših proizvoda.

Dodatno iznenađenje koje još pružamo jesu „slavljeničke cene“ koje važe samo u ove dve nove prodavnice narednih nedelju dana. Takođe, za sve mame iz Požarevca, odnosno čije bebe će se roditi u požarevačkom porodilištu od 11. do 17. juna, u saradnji sa kompanijom „Taši taši“ pripremili smo posebno iznenađenje – pakete Lidlovih baby box proizvoda vezano za negu beba i mama u prvim danima.

Kompanija Lidl sarađuje sa domaćim proizvođačima u Srbiji, pa je tako u njenim prodavnicama preko 350 proizvoda domaće proizvodnje. Lidl konstantno dodatno radi na tome, pa tako sa Privrednom komorom Srbije svake godine organizuju se Dani dobavljača gde domaći proizvođači imaju priliku da se predstave.“

„Kako smo čuli od naših sugrađana, već u 5.00h jutros polako je počeo da se formira red ispred ove popularne prodavnice.

OTVOREN "LIDL" U POŽAREVCU (FOTO) 36793

„Lepo je imati tako nešto u gradu s obzirom da je Smederevo malo dalje. Očekujem pre svega povoljne cene, pa onda i kvalitet.“, kaže požarevljanka Slavica Lončarević.

OTVOREN "LIDL" U POŽAREVCU (FOTO) 36793
Slavica Lončarević

Veliku pažnju Lidl privlači kod svih starosnih grupa kupaca, pa su se ispred radnje jutros našli i mališani željno iščekujući da uđu u prodavnicu. Naš mladi sagovornik ima plan:

“ Prvo ću kupiti nešto od kozmetike, neki parfem. I, u svakom slučaju – slatkiše.“

OTVOREN "LIDL" U POŽAREVCU (FOTO) 36793

5 1 vote
Article Rating
Prijavljujem se
Obavesti me o
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments