U nedelju, 16. decembra otvorena je prva izložba fotogrfija našeg sugrađanina Edvarda Šustera u galeriji Doma kulture u Kostolcu koja simbolično nosi naziv „FOTO KOSTOLAC“.

Nadamo se da ćemo kako sledeće tako i svake naredne pred sam kraj godine imati prilike da pogledamo Kostolac kroz objektiv Edvardov.

Edvard Šuster je rođen 1981. godine. Osnovnu i srednju školu završio je u Kostolcu, gde i danas živi i radi. Otac je dvojice dečaka Ognjena i Martina. Fotografisanjem se bavi amaterski iz čiste ljubavi prema fotografiji. Slobodno vreme koristi šetajući po Gradskoj opštini Kostolac i tražeći najlepše kadrove. U galeriji Doma kulture sada je izloženo oko 40 odabranih kadrova našeg mesta.

Dok su prisutni uživali u najlepšim fotografijama našeg mesta, zabavljala ih je grupa koja uspešno postoji i radi od 2002. Godine i nosi naziv „Hard need“.

Otvorena prva izložba fotogrfija Edvarda Šustera u galeriji Doma kulture u Kostolcu 12715

Cilj ove grupe je da se napravi kvalitetan rok bend sa modernim zvukom. Bend broji četiri članova, četiri prijatelja koje na okupu drži zajednička ideja da razbiju monotoniju klasičnih rok bendova. Ova grupa danas ima veoma širok spektar hard rok, rok i pop muzike.

Pored dobre muzike posebnu notu ovom otvaranju dao je i zavičajni pesnik Milan Ceković kazivajući stihove svoje pesme koja simbolično nosi naziv „Pesma o fotografiji“. Milan voli za sebe da kaže da je pesnik i slobodan strelac.

Otvorena prva izložba fotogrfija Edvarda Šustera u galeriji Doma kulture u Kostolcu 12715

Direktorka Kulturno sportskog centra „Kostolac“, Jelena Šamanc“ istakla je da joj je bila čast da pomogne Edvardu u uspešnoj realizaciji izložbe „Foto Kostolac“i time iskaže zahvalnost Edvardu.

Izložba „Foto Kostolac“ traje do 27. decembra.

0 0 vote
Article Rating
Prijavljujem se
Obavesti me o
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments