Last updated on 12 маја, 2018 at 02:16 am

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Požarevcu, po nalogu nadležnog tužilaštva, podneli su krivičnu prijavu u redovnom postupku protiv četrdesetšestogodišnjeg muškarca zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Policija je prilikom pretresa stana i drugih prostorija osumnjičenog pronašla i oduzela lovačku pušku, pištolj sa okvirom, 48 patrona i 213 metaka.

Takođe, pod sumnjom za isto delo, podnete su  krivične prijave protiv još četiri osobe. Kod pedesetjednogodišnje žene u stanu je pronađen pištolj, revolver, 95 komada municije različitog kalibra, pet lovačkih patrona i 300 inicijalnih kapisli za punjenje lovačkih patrona.

Pedesetdvogodišnjem muškarcu policija je nakon pretresa oduzela pušku ručne izrade, tri puščane cevi, dva metalna nosača zatvarača i dva optička nišana, dok je od šezdesetjednogodišnjeg čoveka oduzet pištolj sa okvirom i 15 metaka.

Krivična prijava u redovnom postupku podneta je i protiv četrdesetogodišnjeg muškarca kod koga je pronađen gasni pištolj, dva malokalibarska metka i dva „elektro-šoka“.

0 0 vote
Article Rating
Prijavljujem se
Obavesti me o
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments