U ambijentu epidemije prouzrokovane širenjem koronavirusa i posledičnih mera koje su poremetile svakodnevicu svakog pojedinca kao i društva u celini, više nego ikad smo upućeni jedni na druge, na našu porodicu, komšije, poznanike.

Kako bi šta uspešnije zajednički prebrodili ovaj period, neophodno je da se okrenemo drugim načinima razmišljanja i funkcionisanja.

Podstaknuti aktuelnim potrebama, Regionalna razvojna agencija „Braničevo-Podunavlje“ je u saradnji sa marketinškom agencijom „Posh“ i NVO „Pro.Tok21“, te u partnerstvu sa Gradovima i Opštinama iz regiona Braničevo-Podunavlje, pokrenula inicijativu „Lokalni Pazar“.  

Cilj ove inicijative je povezivanje kupaca sa proizvođača hrane i pića u njihovim lokalnim zajednicama i to kroz uspostavljanje Internet portala Lokalni Pazar, koji će omogućiti lako pretraživanje ponude proizvoda u komšiluku, stupanje u kontakt sa starim i novim proizvođačima sira, rasada ili svežeg povrća i dogovor o preuzimanju željenih proizvoda.

Zapratite Lokalni Pazar već danas na društvenim mrežama Facebook i Instagram, a za koji dan planirajte posetu Internet Portalu www.lokalnipazar.rs i iz udobnosti vašeg doma poručite domaće, sveže i zdrave namirnice za vašu trpezu!

 

Kupujmo lokalno, podržimo jedni druge, osnažimo našu zajednicu!

0 0 vote
Article Rating
Prijavljujem se
Obavesti me o
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments