U okviru redovne kontrole vozila, policijska patrola je jutros u 9.30 kod Kikinde zaustavila autobus prevoznika „Lasta“ koji saobraća na relaciji Beograd-Subotica i privela T. A (31) koja je upravljala vozilom bez odgovarajuće vozačke dozvole D kategorije. A, kako „Blic“ nezvanično saznaje radi se o osobi koja je zaposlena kao kondukterka!

Unutar dabl-deker autobusa nalazilo se šestoro putnika, među kojima je bio i vozač N. R (59) koji je kondukterki dao dozvolu da upravlja vozilom.

Autobus je odmah isključen iz saobraćaja, a svi putnici su sigurno prevezeni do autobuske stanice u Kikindi. Prilikom kontrole vozila utvrđena je i tehnička neispravnost autobusa, a sumnja se na još nekoliko prekršaja.

Kondukterka T. A. (31)
Kondukterka T. A. (31)

Kako nezvanično saznajemo, T. A. (31) je u SP „Lasta“ zaposlena od avgusta 2018. godine. Tokom dana pokušali smo da kontaktiramo nadležne u „Lasti“ kako bismo dobili komentar oko ovog incidenta, ali bezuspešno.

Svi detalji biće poznati narednih dana kada bude završena istraga, ali je izvesno da će protiv prekršioca biti podnete prekršajne prijave.

Autor: Blic

0 0 vote
Article Rating
Prijavljujem se
Obavesti me o
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments