Radimo punom parom da bismo obezbedili nesmetano funkcionisanje kupoprodaje na Limundu i Kupindu.

Godinama unazad potenciramo bezbednu trgovinu, a kada smo pričali o bezbednosti ni na kraj pameti nam nije bio ovaj scenario.

Sada je bezbedna trgovina ona zbog koje ne moramo da izađemo iz kuće, zbog čega vam šaljemo najnovije informacije koje imamo po pitanju isporuke predmeta, kao i na koji način možete sigurno kupovati i prodavati.

*Isporuka predmeta sa Limunda i Kupinda RADI NESMETANO.

– Kontakt – smanjite nepotrebno izlaženje, redovno perite ruke i ne dirajte lice;

– Slanje paketa – koristite slanje paketa, kurira pozovite da dođe po vaš paket i tražite beskontaktnu predaju ako je moguća:

Informacije koje smo do sada prikupili o radu kurirskih službi:

Post Express privremeno obustavlja rad, Pošta radi u skraćenom roku i prihvata pakete, sve ostale kurirske službe rade;
City Express: imaju sva odobrenja za rad i tokom vanrednog stanja, prate sve mere da svi budu zaštićeni. Kuriri koriste maske i rukavice;
AKS: isporučuju po celoj Srbiji, šalju i van Srbije (izuzev medicinske opreme), dolaze na kućnu adresu za preuzimanje i predaju paketa, nude beskontaktnu predaju (ostavljanje paketa npr. ispred vrata), koriste rukavice i maske;
BEX: šalju svuda u Srbiji, dolaze na kućnu adresu za preuzimanje i dostavu paketa, na zahtev klijenta moguća je beskontaktna dostava (ostavljanje paketa npr. ispred vrata), koriste rukavice i maske;
DExpress: kuriri pre polaska na teren zadužuju masku, rukavice i bocu sa dezinfekcionim sredstvom za ruke. Sve klijente su obavestili da će kuriri nastojati da isporuku izvrše na otvorenom i to bez kontakta radi obostrane zaštite. U ovom trenutku pokrivaju teritoriju cele Srbije sistemom danas za sutra. Što se zemalja tiče, samo Kinu ne pokrivaju a zbog problema sa carinama, prioritet za carinjenje imaju medicinska sredstva i iz tog razloga sam uvoz može trajati predugo. Od 1. 4. planiraju novu uslugu: potpuno beskontaktna isporuka kroz paketomate koji će biti postavljeni na NIS GAZPROM benzinskim stanicama.

– Plaćanje predmeta – platite predmet putem tekućeg računa, koristeći računar ili mobilni telefon;
– Preuzimanje predmeta – podsetite prodavca i kurira da se paket ostavi ispred vrata. Raspakujte ga ispred (poželjno u rukavicama) i dezinfikujte. Pakovanje možete baciti;
– Rokovi – produžavamo rok za saradnju sa 8 na 15 dana;
– Ocenjivanje – rok za ocenjivanje je produžen sa 30 na 45 dana);
– Specifični predmeti – prodaja zaštitnih i dezinfekcionih sredstava po cenama višim od perioda pre pandemije korona virusa, kao i medicinskih sredstava čija je prodaja zabranjena zakonom, nije dozvoljena.

Svima nam je teško u ovim trenucima, ali ćemo zajedno prevazići ovu vanrednu situaciju, kao i mnogo puta do sada.

Mi ćemo i dalje pažljivo pratiti razvoj situacije i o svim merama koje budemo preduzimali blagovremeno ćemo vas obaveštavati.

I ne zaboravite: štiteći sebe, štitimo druge!

0 0 vote
Article Rating
Prijavljujem se
Obavesti me o
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments