POPORTAL je za sve svoje čitaoce, pa i samog gradonačelnika Požarevca Sašu Pavlovića, pripremio niz intervjua sa bivšim predsednicima nekadašnje opštine Požarevac kao i sa dosadašnjim gradonačelnicima.

Šta poručuju novom gradonačelniku Saši Pavloviću?

Koliko je njegova funkcija ozbiljna, teška i odgovorna?

Na šta, po njima, Pavlović treba da obrati pažnju u svom mandatu?

Iz dana u dan, imaćete prilike da pročitate zanimljive i originalne odgovore koje smo dobili na ova pitanja.

NAJMLAĐI PREDSEDNIK U ISTORIJI NEKADAŠNJE OPŠTINE POŽAREVAC, KOSTA JEREMIĆ, PORUČUJE GRADONAČELNIKU PAVLOVIĆU: „ENERGIJA I MLADOST SU FORMULA ZA USPEH!“

Prvi razgovor obavili smo sa gospodinom Kostom Jeremićem. Predsednik tadašnje opštine Požarevac postao je u februaru 1993. godine sa samo 30 godina. Na toj funkciji bio je do kraja mandata, odnosno do novembra 1996. godine.

Poruke iz prošlosti nekada čelnih ljudi Požarevca gradonačelniku Saši Pavloviću 41107
Kosta Jeremić FOTO: Privatna arhiva

„Što se tiče novog gradonačelnika, pre svega, najiskrenije mu čestitam na izboru i siguran sam da će, kao i do sada, svoje obaveze obavljati odgovorno, savesno i pošteno. Raduje me što je mlad, obrazovan čovek, izabran da predstavlja i vodi naš Požarevac. Lično poznajem sadašnjeg gradonačelnika i o njemu imam samo reči hvale kako u profesionalnom smislu, tako i u ličnom. Dovoljno je iskusan, stručan i energičan da smatram da mu ne trebaju saveti i pomoć, već je potrebno da ga svako prati u okviru svojih odgovornosti i da će to biti potreban i dovoljan uslov da naš grad za četiri godine bude bolji u svim pogledima, na radost naših sugrađana“, ovakvo mišljenje i poruku ima gospodin Kosta Jeremić.

Već sutra, pročitajte šta je gradonačelniku Saši Pavloviću poručio gospodin Dušan Vujičić.

 

0 0 vote
Article Rating
Prijavljujem se
Obavesti me o
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments