Po nalogu Štaba za vanredne situacije Grada Požarevca, JKP Komunalne službe obezbedile su danas cisternu, koja je postavnjena kod Robne kuće, sa 1000 litara hlorisane vode, kojom građani mogu dezinfikovati svoje ulaze u objekte, kako za kolektivno stanovanje tako i za individualne objekte.

Cisterna će biti tu postavljena do daljnjeg i dopunjavaće se sa hlorisanom vodom. Građani mogu uzeti od litar do dva ove tečnosti za dezinfekciju

Štab za vanredne situacije Grada Požarevca obezbedio je 2000 litara hlora za Javno komunalno preduzeće Komunalne službe, kako bi pojačali dezinfekciju ulica u gradu Požarevcu.

Takođe, u dogovoru sa Štabom za vanredne situacije grada Požarevca JKP Komunalne službe omogućiće građanima da sa cisterni preuzmu određenu količinu hlorisane vode, kojom bi dezinfikovali svoje ulaze u objekte.

Postavljena hlorisana voda ZA DEZINFEKCIJU  u Požarevcu 33059
Voda nije za piće

Određena količina hlorisane vode biće dostavljena upravnicima zgrada , kako bi se dezinfekcijom napravila zaštitna barijera na ulazu u sam objekat.

Grad Požarevac je potpisao sa ZZJZ koji oko dezinfekcija javnih površina oko Javnih preduzeća, ustanova, trgovina, banaka kao i u ulazima stambenih objekata kojih ima preko 400.

0 0 vote
Article Rating
Prijavljujem se
Obavesti me o
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments