Sportski savez Grada Požarevca imao je priliku da se prvi put predstavi na ovogodišnjem 8. Međunarodnom sajmu sporta, pod sloganom „Sajam sporta spaja sve(t)“.

Međunarodni sajam sporta otvorili su ministar omladine i sporta, Vanja Udovičić i predsednik Sportskog saveza Srbije, Davor Štefanek.

Požarevac prvi put na Međunarodnom sajmu sporta 26166
Foto: Promo

Ova tradicionalna manifestacija okupila je pod kupolom Hale 1 Beogradskog sajma, kao i prethodnih godina, hiljade zainteresovanih za više od 60 sportova i sportskih disciplina, sa kojima će moći da se upoznaju ili da ih usavrše.

Tim povodom, predsednik Sportskog saveza Grada Požarevca, Zlatan Kostić istakao je da je u sportu akcenat na omladini, kao i da Savez podržava klubove i udruženja.

Ana Miljanić, član Gradskog veća za sport i omladinu, naglasila je da Grad podržava Sportski savez Grada Požarevca.

„Ovo je pravo mesto za prezentaciju požarevačkog sporta. Stavljamo sport kao prioritet za prezentaciju grada i uvek podržavamo mlade.“ – istakla je Ana Miljanić

Požarevac prvi put na Međunarodnom sajmu sporta 26166
Foto: Poportal

Na Sajmu je, takođe, predstavljena Majska nagrada za izuzetne rezultate u Republici Srbiji, kao i Povelja za izuzetne rezultate i dostignuća u radu.

U okviru štanda Sportskog saveza Grada Požarevac, predstavljena je i požarevačka firma „Lazzaro“, koja se bavi izradom sportske opreme.

 

0 0 vote
Article Rating
Tagged
Prijavljujem se
Obavesti me o
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments