Privredna komora Srbije (PKS) i Razvojna agencija Srbije (RAS) uz podršku USAID Projekta za konkurentnu privredu, drugu godinu za redom, organizuju nastup 12 domaćih kompanija na međunarodnom sajmu svežeg voća i povrća „Fruit Logistica“, u Berlinu od 5. do 7. februara.

U okviru nacionalnog štanda Srbije, pod jedinstvenim brendom Serbia Does Fruit, predstaviće se 12 kompanija: SELECT FRUIT Subotica, PDM AGRO-FRUIT Pudarci, BOROVNICA KLUB Mionica, INTER-FUNGHI Požarevac, GLIŠIĆ TREND Loznica, FINE FOOD LINE Kruševac, FRUCT COMPANY Smederevo, ĆIRIĆ AGRO MĐŽ Titel, GREEN ENERGY GROUP INT Mladenovac, kao i firme sa sedištem u Beogradu: HLADNjAČE BRESTOVIK, D.V.A SAGAL AGRAR, i PUREBERRY, koji će se ove godine predstaviti i brendom PUREVEG.

Požarevačka kompanija na međunarodnom sajmu svežeg voća i povrća u Berlinu 29465

Inter-funghi doo

Inter-funghi doo je osnovana 2010.godine prvenstveno kao izvozno orijentisana firma gde preko 90 %  proizvoda završava na tržištu zapadne Evrope.

Kao firma u ekspanziji otvoreni su za saradnju sa novim kupcima sa zapadno-evropskog tržišta gde garantuju profesionalnost i visok standard u procesu proizvodnje i poslovanja uopšte.

Pored otkupa Inter Funghi doo ima svoju veoma dobro opremljenu liniju za sortiranje, obradu i pakovanje sirovih pečuraka vrganj, lisičarka i smrčak, koje dolaze iz otkupa sa teritorije Srbije.

Požarevačka kompanija na međunarodnom sajmu svežeg voća i povrća u Berlinu 29465

Na sajmu „Fruit Logistica“ 2020, srpski proizvođači predstaviće svoje proizvode na nacionalnom štandu Srbije površine 123m², u hali B City Cube. Svake godine na sajmu „Fruit Logistica“ nastupi oko 3.200 izlagača, a broj posetilaca dostigne oko 80.000.

„Fruit Logistica“ pokriva svaki segment poslovanja sa svežim proizvodima i pruža mogućnosti upoznavanja sa inovacijama, proizvodima i uslugama u međunarodnom lancu snabdevanja, kao i za umrežavanje učesnika.

Požarevačka kompanija na međunarodnom sajmu svežeg voća i povrća u Berlinu 29465

Kompanije iz sektora svežih proizvoda iz čitavog sveta – od globalnih do malih i srednjih kompanija – okupiće se u Berlinu sa ciljem da dodatno unaprede potencijal za poslovanje, steknu poslovne partnere i otvore vrata novih tržišta

Foto: Inter-funghi doo

0 0 vote
Article Rating
Tagged
Prijavljujem se
Obavesti me o
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments