Ovo je drugi ekranizovani singl po redu, nakon „Recidiva“ objavljenog krajem 2017.godine, čime je predstavljen povratak benda u etar u novoj postavi i sa autorskim izrazom na maternjem jeziku.

U međuvremenu je i pesma „Nije gotovo“ ugledala svetlost dana, našavši se na kompilaciji „Balkan Under the Radar“ u izdanju Black Planet Records.

 
Ovaj put, bend se široj publici predstavlja sa oba vokala u frontu – Dušmanom i Doc Sick-om, kao svojevrsnom mešavinom alternativnog rokenrol i hip-hop zvuka. U pesmi i spotu je korišćen insert iz filma „Crna Marija“ (1986) u kome se pojavljuje Milan Mladenović, a koji je ljubazno ustupljen od strane „Delta video d.o.o. Beograd“.

Reči koje Milan Mladenović izgovara u pesmi jasno prekidaju sarkastičnu poruku koju bend prenosi pesmom. Realizacija spota je odrađena u produkciji „Prinčevi Patroni“. Singl „Sve OK“, kao i prethodno objavljene pesme,  dostupne su za besplatan download putem zvanične bandcamp strane benda Divert.


Nakon zapaženog gostovanja na jubilarnom beogradskom koncertu „Bjesova“, bend nastavlja sa koncertnim i festivalskim aktivnostima u zemlji, ujedno pripremajući nove singlove za javnost.

Uživajte.

0 0 vote
Article Rating
Prijavljujem se
Obavesti me o
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments