Požarevački sastav Divert objavio je novi singl „Sve OK“ sa predstojećeg izdanja pod nazivom „Metafizikalija“ VIDEO

Zabava

Ovo je drugi ekranizovani singl po redu, nakon „Recidiva“ objavljenog krajem 2017.godine, čime je predstavljen povratak benda u etar u novoj postavi i sa autorskim izrazom na maternjem jeziku.

U međuvremenu je i pesma „Nije gotovo“ ugledala svetlost dana, našavši se na kompilaciji „Balkan Under the Radar“ u izdanju Black Planet Records.

 
Ovaj put, bend se široj publici predstavlja sa oba vokala u frontu – Dušmanom i Doc Sick-om, kao svojevrsnom mešavinom alternativnog rokenrol i hip-hop zvuka. U pesmi i spotu je korišćen insert iz filma „Crna Marija“ (1986) u kome se pojavljuje Milan Mladenović, a koji je ljubazno ustupljen od strane „Delta video d.o.o. Beograd“.

Reči koje Milan Mladenović izgovara u pesmi jasno prekidaju sarkastičnu poruku koju bend prenosi pesmom. Realizacija spota je odrađena u produkciji „Prinčevi Patroni“. Singl „Sve OK“, kao i prethodno objavljene pesme,  dostupne su za besplatan download putem zvanične bandcamp strane benda Divert.


Nakon zapaženog gostovanja na jubilarnom beogradskom koncertu „Bjesova“, bend nastavlja sa koncertnim i festivalskim aktivnostima u zemlji, ujedno pripremajući nove singlove za javnost.

Uživajte.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *