POŽAREVLJANKA ŽIVELA AMERIČKI SAN Proputovala svet, udala se za bogatog naslednika, ali onda mesecima ćutala o razvodu

Društvo

Manekenka Tamara Nikolić pre nekoliko meseci razvela se od supruga, filmskog producenta Simona de Karića, nakon dve godine braka, posle čega se povukla iz javnog života.

Iako je i pre braka sa naslednikom imperije Karić bila uspešna manekenka, Tamaru je ljubav sa 14 godina starijim Simonom dovela u centar medijske pažnje.

Nekada anonimna devojka iz Požarevca zahvaljujući svojoj lepoti upustila se u manekenske vode, što joj je omogućilo da proputuje svet. Uspela je da se probije i na američko tržište, zbog čega se često pisalo da je dosanjala „američki san“.

Na jednom od svojih putovanja, u Londonu, upoznala je Simona za koga se zatim udala u novembru 2015. godine, a u aprilu 2016. dobili su ćerku Simonu.

Tamari su mnoge devojke u Srbiji zavidele na luksuznom životu, skladnom braku, putovanjima. Međutim, nakon dve godine bračne sreće Tamara i Simon su odlučili da se razvedu, o čemu su mesecima ćutali za javnost. Manekenka se zatim povukla iz javnog života, te se u poslednje vreme veoma retko pojavljuje na javnim događajima.