Bliži se izbor za Mis Srbije, koji je zakazan za 9. oktobar. Kruna će se najlepšoj dodeliti u Beogradu, a devojke koje su u trci za prestižnu titulu za važan nastup pripremale su se proteklih dana u Kovilovu, a onda su se uputile u Grčku.

Učesnice za izbor najlepše Srpkinje u Kovilovu boravile su četiri dana i bila je to dobro iskorišćeno vreme: trenirale su taj či, uz pomoć koreografa Mirka Pučijaševića učile da igraju užičko kolo, a bile su na raznim radionicama, gde se, između ostalog, pričalo o lepoti i modi (naučile su i važne tajne besprekornog, a brzog šminkanja).

Požarevljanka Katarina Mićić je finalistkinja izbora Miss Srbije 2019! 23615
Foto:Miss Yu/Promo

Sa ovim iskustvom „hod na bini“ će biti mnogo lakši.

A kada su doputovale na Tasos u Grčkoj, 21 učesnicu, 20 članova tima, na čelu sa direktorkom kmpanije „Mis Ju“ Vesnom da Vinčom, dočekao ih je fotograf Nahoko Spajs, stilista i producent Suna Moja i snimatelj Maisan Fric, čije editorijale možete videti u najstarijem ženskom časopisu u Arbiji „Al Sarkiah“ i modnom časopisu iz Kine „Qcegmag“.

Požarevljanka Katarina Mićić je finalistkinja izbora Miss Srbije 2019! 23615
Foto: Privatna arhiva

Katarina, sa jos 20 najlepsih devojaka iz Srbije u organizaciji kompanije MISS YU nalazi se na pripremama u Grčkoj gde se priprema za Finalno veče koje će se održati 9 oktobra  u Kombank dvorani u Beogradu kada će Srbija dobiti zvanično najlepšu devojku za 2019 godinu.

0 0 vote
Article Rating
Prijavljujem se
Obavesti me o
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments