Pozorišna predstava “Povratak otkačenih” biće izvedena u pozorišnoj sali Doma kulture u Kostolcu u petak, 27. marta 2020. godine u 20 časova.

Cena ulaznice iznosi 300 dinara. Ulaznice se mogu kupiti u sportskoj hali svakog radnog dana od 7 do 15 časova ili na biletarnici Doma kulture, na sam dan predstave od 18 časova.

Ova urnebesna komedija nastala je kao odvojen nastavak predstave „Otkačene“, koja je osvojila publiku aktuelnim temama, šarenolikim likovima prepoznatljivim iz svačije svakodnevice a sve kroz uzbudljiv zaplet. “Povratak otkačenih” sa sobom donosi nove zgode i nezgode, sada već poznate porodice Jovanović.

Pozorišna predstava “Povratak otkačenih u Kostolcu 31211
Naši junaci su i u ovom nastavku zaigrani, veseli, često naivni i lakomisleni, ali sa druge strane ozbiljni i posvećeni.

Sestre Beba i Zaga (Monika Romić i Slavica Ljujić) su i dalje bliske, ali i dalje potpuno različite. Nakon što se i treći put razvela, ne časeći časa, već traži sledećeg kandidata. Nakon zvaničnog razvoda na sudu, ispred istog upoznaje potencijalnog kandidata za novog muža.

Beba je primorana da upozna Voju (Boris Milivojević) sa svojom porodicom, na čemu on uporno insistira iz jednog posebnog razloga koji će Bebu totalno izbaciti iz koloseka. Neka nova saznanja će isplivati na površinu njenog i Vojinog odnosa, što će dovesti do neočekivanih situacija.

Zagina komšinica, Ana (Danica Radulović), i dalje traga za čovekom svog života, ali ovoga puta je ubeđena da ga je i našla i konačno će izaći na prvi sastanak sa svojom simpatijom, da li će se sastanak završiti brakom ili mrakom, videćemo…

Pozorišna predstava “Povratak otkačenih u Kostolcu 31211
Zagina ćerka, tinejdžerka Lola (Jovana Mladenović), postaje devojka, bez obzira što Zaga i Beba žele da ona što duže bude njihova devojčica.

Da li će devojčice / devojke / žene ovoga puta promeniti svoje živote, da li će naći prave partnere, da li će preći preko svih prepreka kako bi stigle do svog cilja – saznaćete u ovoj urnebesnoj komediji!
I na kraju – dajemo garanciju da ćete iz pozorišta izaći zadovoljni kao i prvi put!

Igraju:
Monika Romić
Boris Milivojević
Slavica Ljujić
Jovana Mladenović
Aleksandar Kojić
Danica Radulović
Specijalni gost iz offa : Milorad Milinković Debeli (Tragač iz Potere)

Tekst: Slavica Ljujić
Režija, scena i izbor muzike: Monika Romić
Songove otpevali: glumci predstave
Izvršna produkcija: Jovana Stojaković
Produkcija: MoniCart

0 0 vote
Article Rating
Prijavljujem se
Obavesti me o
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments