Teška životna priča.

Glumici Teodori Viktorović (43), koja je na robiji u ženskom zatvoru u Požarevcu zbog ubistva majke i babe 2015. godine u stanu na Vračaru, pronađeno je 3,6 grama heroina, koje je krila u analnom otvoru.

Zatvorski čuvari primetili su pre desetak dana da se Teodora čudno ponaša i rešili da je podvrgnu kontroli. Pretresom ćelije u kojoj boravi nije pronađeno ništa sumnjivo, ali je pregledom posumnjano da je paketić s drogom sakrila u anusu!

Pre tri godine UBILA MAJKU I BABU SATAROM, a sada je PONOVILA ZLOČIN: Stražarima u požarevačkom zatvoru bila sumnjiva: Glumica podvrgnuta kontroli, PRONAĐEN DOKAZ! 15724

– Viktorovićeva je prevezena u Opštu bolnicu u Požarevcu, gde su joj hirurzi iz anusa izvadili providnu kesicu s praškastom materijom braon boje. Veštačenjem je utvrđeno da je u pitanju 3,6 grama heroina. Otkrivena droga predata je policiji – kaže izvor.

Pre tri godine UBILA MAJKU I BABU SATAROM, a sada je PONOVILA ZLOČIN: Stražarima u požarevačkom zatvoru bila sumnjiva: Glumica podvrgnuta kontroli, PRONAĐEN DOKAZ! 15724

Teodora Viktorović

Sagovornik dodaje da je protiv Teodore podneta odgovarajuća prijava, a da dalja istraga treba da utvrdi ko joj je doturio drogu u zatvoru.

Teodora služi kaznu od 20 godina zbog ubistva majke Ljiljane (62) i babe Ivanke Đukić (90) u njihovom stanu na Vračaru u Mileševskoj 33. Pre tačno četiri godine, 2. marta 2015, ona je pod dejstvom alkohola i lekova satarom ubila majku, koja ju je godinama omalovažala i maltretirala, a onda ušla u sobu kod babe Ivanke i ubila i nju.

Nakon toga je sela na pod u kupatilu i pila votku. U trenutku zločina u stanu je bila i Teodorina šestomesečna ćerka, dok je tada četvorogodišnjeg sina nešto ranije otac Borislav Stamenkov odveo u obdanište. Upravo on je po povratku u stan zatekao užasavajuće scene i pozvao Hitnu pomoć i policiju.

Autor: Alo

0 0 vote
Article Rating
Prijavljujem se
Obavesti me o
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments