Predsednik Olimpijskog komiteta Srbije Božidar Maljković posetio je Požarevac gde je obišao Sportski centar koji se rekonstruiše, stadion malih sportova koji je dobio novu tartan podlogu od Naftne industrije Srbije i novoizgrađenu balon halu.

Predsednik Olimpijskog komiteta Srbije Božidar Maljković obišao sportske objekte u Požarevcu 18781

Božidar Maljković

Gospodin Maljković je ovom prilikom čestitao Gradu Požarevcu na zasluženom priznanju koje je dobio za najbolji sportski savez u Srbiji i istakao je da je zadovoljan onim što je video u Požarevcu a to je da lokalna samouprava posvećuje posebnu pažnju razvoju sporta.

On je izneo i jednu lošu činjenicu a to je da se mali procenat stanovništva bavi sportom ali da upravo ovakvi objekti kao što su Požarevcu pokazuju da ima nade da se sve više ljudi i omladine bavi sportom.

Predsednik Olimpijskog komiteta Srbije Božidar Maljković obišao sportske objekte u Požarevcu 18781

Bane Spasović

Gradonačelnik Grada Požarevca Bane Spasović je ovom prilikom rekao da su imali priliku da vide novu tartan podlogu koja je donacija NIS-a, halu u kojoj se bliži kraju kapitalna rekonstrukcija nakon njene izgradnje pre više od tri decenije, i balon halu koja je izgrađena zahvaljujući projektu prekogranične saradnje sa Rumunijom koju je finansirala Evropska unija.

On se ovom prilikom zahvalio gospodinu Maljkoviću na poseti i čestitao je Sportskom savezu Grada Požarevca na dobijenoj nagradi „Majska nagrada“ i najavio je da će ova vlast nastaviti da ulaže u sport.

0 0 vote
Article Rating
Prijavljujem se
Obavesti me o
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments