U Požarevcu je završeno kvalifikaciono takmičenje u okviru memorijalnog turnira RTS „Igrajmo za 16“. Pobednik iz Požarevca takmičiće se u grupi sa pobednicima iz drugih gradova.

Predstavnik Požarevca u nastavku turnira “Igrajmo za 16” u Beogradu, biće ekipa “Elektromorava-Lazaro”. “Električari” su u finalu savladali advokate, ekipu “Sole I drugari” rezultatom šest- nula. Ovo je treći put da “Elektromorava Lazaro” predstavlja Požarevac u grupi gradova, a pobednici su I finalnog turnira.

Predstavnik Požarevca u nastavku turnira “Igrajmo za 16” u Beogradu, biće ekipa “Elektromorava-Lazaro” 16474

Miloš Mitrović, kapiten ekipe “Elektromorava Lazaro” je rekao: „Mi očekujemo da ponovimo taj uspeh od pre nekoliko godina, da se vratimo sa peharom iz Beograda, ali kao što znamo ovo je turnir gde je najbitnije da se ne zaboravi, da su poginuli ljudi na svojim radnim mestima, a fudbal je kao I svake godine u drugom planu. Ali je ipak lepo biti prvi“.

Požarevac je po osmi put bio domaćin turnira “Igrajmo za 16”. Podršku ovoj manifestaciji dali su Grad Požarevac, gradski Sportski savez I Sportski centar u kome su sve utakmice odigrane.

Ana Miljanić, član Gradskog veća zadužena za sport I omladinu je istakla: „Raduje nas što je ekipa koja je jedne godine bila prvak u Beogradu opet pobedila kod nas na ovom terenu, tako da ćemo ih ispratiti sigurno I na takmičenje u Beogradu“.

Na turniru je nastupilo osam ekipa, a po prvi put dodeljene su I zahvalnice svim učesnicima.

0 0 vote
Article Rating
Prijavljujem se
Obavesti me o
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments