Popularni reper preminuo je nakon operacije srca.

Nekadašnji reper i član popularne grupe „187“ Bane Kovačević preminuo je u toku noći, nakon operacije srca, prenosi „Blic“.

Reper Nebojša Minić Hele, Banetov prijatelj i kolega izjavio je da Bane nije izdržao operaciju koju je imao.

„Nažalost, informacija je tačna. Imao je noćaš operaciju na srcu i nije mogao da izdrži. Sve se desilo sinoć oko deset uveče“,  rekao je Nebojša za „Blic“.

Putem društvenih mreža od repera se opraštaju mnogobrojni prijatelji i kolege.

„Tri lava od pre 20 godina! Noćas je jedan otišao. Mir sa tobom, dobri moj“, napisao je nekadašnji Banetov saradnik Marko Janković na svom Instagram storiju, ispod fotografije nekadašnjeg benda u kom je bio.

O Banetovom privatnom životu se veoma malo zna. Dok u avgustu ove godine nije objavio fotografiju, ispred Kliničkog centra, javnost nije bila upoznata sa tim da proslavljeni reper boluje od teške bolesti.

Bane je bio u emotivnoj vezi sa pokojnom pevačicom Ksenijom Pajčin, a nakon njene smrti napisao je i pesmu  „Ja bih pošao za njom“ koju je posveti Kseniji i svim ostalim ženama žrtvama nasilja.

Kseniju Pajčin ubio je njen tadašnji dečko maneken Filip Kapisoda, nakon čega je izvršio samoubistvo.

Pre samo dva meseca srpska hiphop scena izgubila je još jednu zvezdu, Dalibora Andonova Gruakoji je život izgubio kod Nautičkog kluba „Zemun“ prilikom vožnje kajta.

 

 

0 0 vote
Article Rating
Prijavljujem se
Obavesti me o
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments