Predsednik opštine Veliko Gradište, Dragan Milić, primiće u utorak, 27. avgusta, odbojkaše VGSK Veliko Gradište i njihove trenere koji su se sa 23. Sportskih igara mladih vratili okićeni zlatom.

Igre koje su održane od 16. do 22. avgusta u Splitu okupile su ove godine oko 1.000 učesnika iz Srbije, Bosne i Hercegovine i Hrvatske.

Prijem zlatnih odbojkaša sa Sportskih igara mladih 22515

Deca iz Srbije su u svim sportovima ove godine osvojila ukupno 38 medalja (10 zlatnih, 14 srebrnih i 14 bronzanih), mališani iz Hrvatske poneće oko vrata 28 medalja (13 zlatnih, 8 srebrnih i 7 bronzanih), a oni iz Bosne i Hercegovine 12 (3 zlatne, 4 srebrne i 5 bronzanih).

Okićeni zlatom u Srbiju stižu šahisti Petar Spasić iz Vranja i Marko Milanović iz Pančeva, košarkaši iz ekipe „Voda čaj“ iz Vranja, košarkašice iz tima „Džoker“ iz Beograda, teniserka Sara Đunisijević iz Čačka, atletičarka Milica Zanze iz Apatina, stonoteniseri Branislav Smiljković iz Kruševca i Vanja Stefanović iz Beograda, odbojkaši iz VGSK Veliko Gradište i odbojkaši na pesku iz tima „Una Sofija“ iz Kraljeva.

Prijem zlatnih odbojkaša sa Sportskih igara mladih 22515

Sportske igre mladih su najveća manifestacija amaterskog sporta u Evropi, priznata od strane Međunarodnog olimpijskog komiteta.
Prijem će biti upriličen u velikoj sali Skupštine opštine, sa početkom u 12,00 sati.

0 0 vote
Article Rating
Prijavljujem se
Obavesti me o
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments