Krajem ove i početkom naredne godine KSC Požarevac će dobiti na upravljanje još dva značajna objekta sportske infrastrukture.

Tačnije, radi se o jednom potpuno novom objektu i jednoj specijalizovanoj podlozi koja će biti montirana na prostoru postojećeg Stadiona malih sportova kraj popularne „Hale”.

Pripremni radovi na postavljanju balona 40x20 sa veštačkom travom iza bazena 10926

Ova podloga zapravo je poklon kompanije NIS i njihovog projekta Zajednici zajedno u kojoj su oni darivali nekoliko lokalnih samouprava objektima za kojima su iskazali potrebu. Sami građani su među nekoliko stavki odabrali baš ovu sportsku podlogu kao najprimarniju, te se očekuje i njeno skorašnje postavljanje.

U toku su zemljani radovi na postavaljanju jednog novog sportskog objekta a to je Balon hala koja će se izgraditi na prostoru između Dalmatinske ulice i bazena, tačnije na mestu gde je do sada bio teren za odbojku na pesku i travnati deo koji su koristili kupači. Kraj pripremnih radova će, ukoliko vremenski uslovi dozvole biti do kraja ove nedelje, a odmah potom kreću radovi na montiranju same Balon hale. Ona je, podsetimo, dobijena zahvaljujući projektu prekogranične saradnje između Srbije i Rumunije, „Kultura bez granica“.

Pripremni radovi na postavljanju balona 40x20 sa veštačkom travom iza bazena 10926
Foto: P.Jovanović

Uporedo sa svim ovim, traju i radovi na rekonstrukciji dvorane, odnosno Hale sportova, tako da će sportisti i rekreativci u 2019. godini imati daleko bolje uslove nego što su ih imali do sada.

0 0 vote
Article Rating
Prijavljujem se
Obavesti me o
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments