Medijska kuća  „Reč naroda“ i Sportski savez Grada Požarevca, uz podršku Grada Požarevca, dodelili su nagrade najboljim sportistima za 2019. godinu.

Osim sportista i njihovih trenera, predsednika Skupštine Grada Bojana Ilića, zamenika gradonačelnika Požarevca Saše Pavlovića, svečanosti je prisustvovao i Branko Banović, predsednik Biciklističkog saveza Srbije, kao i predstavnici sportskih saveza opština Kučevo, Petrovac i Veliko Gradište.

Prisutnima se ispred Grada Požarevca obratio predsednik Skupštine grada Požarevca, Bojan Ilić:

„Čast mi je da, ispred grada Požarevca, pozdravim ovaj skup posebnih ljudi i vrhunskih sportista koji su svojim rezultatima tokom prethodne godine zaslužili status najboljih.“ – istakao je Ilić

Nagrade su ove godine dodeljene sportskim organizacijama i klubovima, trenerima, mladim sportistima, najboljim seniorima pojedinačno i ekipno, a dodeljivali su ih predsednik Skupštine grada Bojan Ilić, zamenik gradonačelnika Saša Pavlović, predsednik Sportskog saveza Grada Zlatan Kostić, direktorka „Reč naroda“ Andrijana Maksimović, predsednik Biciklističkog saveza Srbije Branko Banović i članica Gradskog veća za sport Ana Miljanić.

Proglašeni najbolji sportisti u 2019. godini 29155
Foto: GU Požarevac

Najbolja mlada ekipa je juniorska ekipa KMF „Požarevac“, dok su za izuzetne sportske rezultate i uspehe zaslužni i Džudo klub „Bambi“ Požarevac i Karate klub „Mladi radnik“.

Za najbolju, u kategoriji najboljih mladih sportistkinja proglašena je Maša Rajić, a pohvaljene su Kristina Stojanović i Anja Arsić.

Za najboljeg mladog sportisu proglašen je Andrija Jovanović, dok su za izuzetne sportske rezultate i uspehe pohvaljeni Uroš Ubiparip i Vasilije Arsić.

Proglašeni najbolji sportisti u 2019. godini 29155
Foto: GU Požarevac

Najbolja sportistiknja je Marija Vuković, a plakete su dobile Anđela Vukanović i Sara Miljković. Najbolji sportista je Nikola Peković, dok su pažnju zavredeli i Milan Stević i Aleksandar Mišić.

Za najbolju seniorsku ekipu proglašana je ekipa OK „Mladi radnik“ iz Požarevac, a pohvaljeni su i PK „Beli orlovi“ Požarevac i OSR „Smuđ“ Požarevac.

Najbolji trener je Saša Joksimović, dok su za izuzetne sportske rezultate i uspehe zaslužni i Dragan Ajdačić i Boban Ivić.

Proglašeni najbolji sportisti u 2019. godini 29155
Foto: GU Požarevac

Nagradu za životno delo u oblasti sporta zavredeo je Dušan Marović, dok je posebna nagrada za doprinos sportskom novinarstvu pripala Radomiru Sandiću

0 0 vote
Article Rating
Prijavljujem se
Obavesti me o
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments