Smešni skečevi su ga doveli do titule četvrtog Novog Imena u Srbiji. On je Ivica Mišić, bavi se glumom, stand-up komedijom, dobro pliva u voditeljskim vodama, a prostor pod reflektorima je njegovo prirodno stanište.

Tako je četvrti ciklus projekta podrške mladima iz cele Srbije da uz iznos do 2.500 evra unaprede svoje veštine i znanja iz oblasti nauke, kulture, umetnosti ili sporta uspešno priveden kraju. Ali, to je samo početak za Ivicu Mišića iz Požarevca, koji će kao Novo Ime pomenutu nagradu iskoristiti da da krila svom glumačkom umeću.

Projekat „Novo ime“ u Srbiji: Ivica Mišić iz Požarevca izborio podršku za unapređenje svog talenta 39711

 

“Imam velike ambicije i želim da otpočnem svoj zabavno-edukativni YouTube show, na kojem bih voleo da prikažem sve svoje talente. Upravo će mi podrška koju sam obezbedio kao pobednik četvrtog ciklusa projekta ‘Novo ime’ pomoći u tome, a ovom prilikom bih pozvao sve mlade iz cele Srbije da i oni pošalju svoju prijavu i tako dobiju priliku da unaprede svoj talenat“, poručio je Ivica.

Projekat „Novo ime“ u Srbiji: Ivica Mišić iz Požarevca izborio podršku za unapređenje svog talenta 39711

Projekat „Novo ime“ u potpunosti podržava kompanija NOVO INVESTMENT, članica grupacije „Novomatic“ u Srbiji, a od januara je četvoro mladih ljudi izborilo priliku da, postavši Novo Ime, omoguće da njihov talenat procveta. Tako se Ivica pridružio „društvu pobednika“ među kojima su i Stefan Nikolić, Novo Ime glume, Filip Lazarević, Novo Ime pevanja, i Marija Trajković, Novo Ime fotografije.

Tu, svakako, nije kraj, jer ovaj projekat nastavlja da živi. Naime, svi mladi uzrasta od 16 do 30 godina, koji veruju da poseduju neki talenat vredan da ga upozna svet te da obezbede podršku kojom će ga unaprediti, do sredine meseca treba da pošalju svoje prijave. Kako – pa lako – sve informacije su dostupne na platformi novoime.rs, tako da, spremajte aplikaciju i animirajte publiku.

Okušaj sreću, možda si baš ti peto Novo Ime u Srbiji?! Srećno!

0 0 vote
Article Rating
Prijavljujem se
Obavesti me o
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments