Tokom novogodišnjih i božićnih praznika radno vreme trgovinskih lanaca, pošta biće izmenjeno, a parking će u zonama biti besplatan.

Javno preduzeće Pošta Srbije 31. decembra radiće skraćeno, do 17 časova, osim glavne pošte u Takovskoj ulici, koja radi non stop tokom godine, kao i pošte na graničnim i administrativnim prelazima, osim na prelazu Gradina koja će raditi do 19 časova.U sredu, 1. januara 2020. godine dežuraće glavna pošta u Takovskoj 2 i pošte na graničnim i administrativnim prelazima.

Idea radno vreme za vreme praznika:

  • Od petka 27. decembra, do ponedeljka 30. decembra većina IDEA prodavnica radiće produženo radno vreme, do 23 časa, dok će prodajni objekti u tržnim centrima raditi u skladu sa radnim vremenom centara.
  • U utorak 31. decembra, kao i u ponedeljak 6. decembra većina prodavnica će raditi do 18 časova, dok će na dan dočeka Nove godine, IDEA Dorćol i IDEA London objekti raditi prema redovnom radnom vremenu.
  • U sredu 1. januara većina prodajnih objekata neće raditi, dok će za naše sugrađane koji ovog dana neplanirano budu imali potrebu za kupovinom namirnica, dežurati 4 objekata, IDEA Dorćol i London, i objekti na Kopaoniku i Zlatiboru.
  • U utorak 7. januara IDEA prodajni objekti neće raditi, osim prodavnice na Zlatiboru, koja će za posetioce ove planine biti na raspolaganju u periodu od 8 do 15 časova.

Roda marketi će 31. decembra raditi do 18 časova, a sreda 1. januar i utorak 7. januar biće neradni dani. Ostalim danima, svi Roda marketi koji se nalaze u tržnim centrima radiće prema redovnom radnom vremenu.

Metro i Lidl će takođe 31. decembra raditi do 18 časova, u sredu 1. januara neće raditi, a od 2. januara Metro će raditi od 6 časova, a Lidl od 8 časova.

Radno vreme JKP „Parking servis“ Požarevac, za vreme predstojećih praznika

0 0 vote
Article Rating
Prijavljujem se
Obavesti me o
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments