S A O P Š T E Nj E

Gradski odbor Srpske napredne stranke Požarevac najoštrije osuđuje vandalski čin koji se dogodio u noćiizmeđu subote i nedelje.

Tada su, jedno ili više lica, razbili kamenom portal na ulaznim vratima stranačkih prostorija koje se nalaze u centru grada. Nadamo se da je ovaj čin samo delo neodgovornog pojedinca a ne vid političke borbe protiv Srpske napredne stranke od strane opozicionih partija čiji je jedini program napad na Aleksandra Vučića i omalovažavanje i unižavanje njegovih napora za stabilizaciju Srbije i progres svih njenih građana.

Ne želeći da se bavimo spekulacijama o motivima ovog nemilog događaja, a potpuno uvereni u sposobnost nadležnih organa pozivamo iste da istraže ovaj slučaj i shodno slovu zakona, kazne počinioce.

 

Razbijene prostorije SNS u Požarevcu(FOTO) 11938 Razbijene prostorije SNS u Požarevcu(FOTO) 11938 Razbijene prostorije SNS u Požarevcu(FOTO) 11938 Razbijene prostorije SNS u Požarevcu(FOTO) 11938 Razbijene prostorije SNS u Požarevcu(FOTO) 11938 Razbijene prostorije SNS u Požarevcu(FOTO) 11938

0 0 vote
Article Rating
Prijavljujem se
Obavesti me o
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments