Renovirana fiskulturna sala u Tehničkoj školi sa domom učenika „Nikola Tesla“ u Kostolcu FOTO

Kostolac

Danas je otvorena je renovirana fiskulturna sala u  Tehničkoj školi sa domom učenika „Nikola Tesla“ u Kostolcu.

Foto: P.Jovanović

Otvaranju su prisutvovali i gradonačelnik  Požarevca Bane Spasović sa saradnicima  kao i predsednik Gradske opštine Kostolac Serdžo Krtanoski sa svojim saradnicima.

Jedna od brojnih investicija Grada Požarevca u Gradsku Opštinu Kostolac a vezana za sportsku infrastrukturu i ulaganje u škole je svakako i renoviranje fiskulturne sale u Tehničkoj školi „Nikola Tesla“  u Kostolcu.

Foto: P.Jovanović

U školi Nikola Tesla lokalna samouprava je izdvojila oko 5 miliona dinara za kapitalne investicije, a škola je dobila i uređaj za automatsku dojavu požara, nova panelna vrata u školskoj radionici.

Foto: P.Jovanović

Po rečima direktora pod u fiskulturnoj sali poslednji put je rađen daleke 1982. godine tako da je  novi pod po FIBA standardu bio neophodan.

Foto: P.Jovanović

Škola je iz sopstvenih sredstava napravila i sportsku teretanu koju će korisititi učenici škole.

Foto: P.Jovanović

Direktor škole, dr Goran Nestrović, ovom prilikom se zahvalio lokalnoj samoupravi Grada Požarevca što su prepoznali značaj ulaganja u školsku infrastrukturu i posebno istakao ulaganje u fiskulturnu salu jer je sport veoma važan za zdrav razvoj mladih.

Foto: P.Jovanović

Gradonačelnik Požarevca Bane Spasović naglasio je da će lokalna samouprava nastaviti da ulaže u škole na teritoriji Grada Požarevca a za ovu školu će se uraditi i projekat za još jednu kapitalnu investiciju a za narednu budžetsku godinu će se obezbediti i sredstva da se reši sve što školi nedostaje.

Foto: P.Jovanović

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *