Rezultati rada Srpske napredne stranke predstavljeni u Kostolcu

Politika

Mesni odbor Kostolac je u nedelju, podelom Biltena 150+ i u razgovoru sa građanima predstavio rezultate vršenja vlasti Srpske napredne stranke u proteklih šest godina.

U borbi za bolju, lepšu i uspešniju Srbiju širom čitave zemlje investirano je u projekte u svim oblastima života kako bi se u Srbiji stvorili uslovi za što brži razvoj i povećanje standarda građana. Velikih ulaganja bilo je i na teritoriji Požarevca i Kostolca.

Foto: P.Jovanović


Na ulaganja na teritoriji Kostolca u obraćanju medijima posebno se osvrnuo predsednik Gradske opštine Kostolac Serdžo Krstanoski. On je pre svega istakao velike državne investicije u termoelektrani i arheološkom nalazištu Viminacijum. Pored toga, od strane Kancelarije za upravljanje javnim ulaganjima, potpuno je obnovljena OŠ „Jovan Cvijić“ koja je sada jedna od najmodernije uređenih osnovnih škola u Srbiji.

Foto: P.Jovanović

Takođe, pre nekoliko meseci Gradskoj opštini su preneti u vlasništvo od strane Republike i EPS – a svi sportski objekti u Kostolcu tako da su sada moguća dalja ulaganja u te objekte i njihova modernizacija i rekonstrukcije, poput one u Sportskoj hali. 

Foto: P.Jovanović

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *