Klub borilačkih sportova 012 je i pored već svima poznate kovid situacije, imao veoma uspešnu godinu.

Iako su u planu bili mnogi državni i međunarodni turniri koji su odloženi, KBSS je ipak uspeo da organizuje par najbitnijih državnih turnira u skladu sa zakonom, da bi najbolji borci države mogli da održavaju takmičarski ritam jer srpski kik boks u narednom periodu očekuju vrlo važna dešavanja,kao što su debitovanje na olmpijskim igrama..itd. Kako napominju iz Kbs012, klub  je imao veoma uspešnu godinu kada su turniri u pitanju, međutim zahvaćenin korona vitusom, članstvo u klubu je opalo, te su samo najuporniji i najistaknutiji članovi Kbs012 imali prilike da nastupaju na takmičenjima.

“Moramo da napomenemo i istaknemo uspehe i rezultate devojke,koja je definitivno obeležola ovu godinu kada je kikboks i sport u Požarevcu u pitanju. Takmičarka KBS 012 Sara Miljković je i pored teške situacije novonastalom situacijom, nastupala kako za svoj klub talo i za kik boks reprezentaciju Srbije. Početak sezone je otvorila još u februaru u slovačkoj Sara se borila u teškom meču protiv reprezentativke Cvingerova Tereza i osvojila pojas evropskog šampiona u seniorskoj konkurenciji”, kažu klubu.

Zatim je usledilo državno prvenstvo Srbije u lou kik disciplini, Sara se birila za KBS 012 .Pobedom odlične protivnice sa Novog Beograda Sara je odbranila tituču državnog prvaka a naš klubi grad predstavila u najboljem svetlu,otežavajuća okolnost je bila povreda leve noge tokom priprema ali ni to Saru nije sprečilo da pokaže zšto je najbolja.

Zatim je usledio evropski kup „Serbia Open“ koji se održao u Leskovcu.

U disciplini k1 koja je i najteža disciplina u kik boksu, u sastavu reprezentacije borila se i Sara, koja je odbranila titulu i sa ovog prestižnog turnira! Za kraj godine najveći test za naše borce,BBF5 iliti Balkan Best Fajters 5 održan u Jagodini.Sara već treći put osvaja ovaj najprestižniji događaj j regionu gde se takmiče najbolji borci.

I za Saru i z Klub Borilačkih Sportova 012 2020. godina bila je test godina, uz minimalnu podršku grada,mnogo otežanih okolnosti, ali uz maksimalni trud i zalaganje trenera Nikole Markovića i Sare Miljković, postigli su neverovatne uspehe. sport je nešto čemu treba težiti i biti uporan i u najtežim vremenima,ne samo zbog poboljšanja i idržavanja forme, nego i zbog osećaja ispinjenosti kada znatee da ste nešto sami svojim zalaganjem postigli,a samo vrednim radom , sa jasnim ciljem,bez obzira na okolnosti,sve je moguće.2021 godina može biti samo bolja, svi se nadamo poboljšanju i repavanju Kovid situacije,te se i mi nadamo ponovnom normalnom radu kluba.

Takmičarski kalendar za ovu godinu još nije izašao ali KBS 012 i njegovi takmičari su spremni za sve izazove koji nas očekuju, poručio je trener Marković Nikola.