Nacionalna služba za zapošljavanje, filijale u Požarevcu organizije u sredu 29. maja  Sajam zapošljavanja na kome će učešće uzeti 25 poslodavaca sa teritorije grada Požarevca, Gradske opštine Kostolac i opština Malo Crniće i Žabari.

Sajmovi zapošljavanja spadaju u efikasne mere aktivne politike zapošljavanja i već godinama unazad okupe veliki broj poslodavaca i  kao i veliki broj ljudi koji traže zaposlenje.

Nacionalna služba za zapošljavanje, filijale u Požarevcu ove godine organizovala je jedan sajam u Velikom Gradištu za poslodavce sa teritorije Velikog Gradišta i Golupca a u sredu 29. maja sa početkom u 10 časova  organizuje 2. Sajam zapošljavanja na kome će  učešće uzeti  25 poslodavaca sa teritorije grada Požarevca, gradske opštine Kostolac i opština Malo Crniće i Žabari.

Poslodavci na ovom sajmu su izrazili potrebu najviše za vozačima „C“, „D“ i „E“ kategorije ali i ostalim profilima zanimanja kao što su pekari, frizeri, građevinski tehničari i ostali profili.

Sajam zapošljavanja u Požarevcu – 29. maja 18715
Foto: P.Jovanović

Iskazano je 141 slobodnio radno mesto, koja će se popuniti kako u ovom momentu tako i u narednom periodu od šest meseci od održavanja sajma zapošljavanja.

Nezaposlenima će biti omogućen direktan kontakt sa većim brojem poslodavaca koji imaju potrebu za zapošljavanjem kadrova njihove struke. Tokom razgovora sa poslodavcima imaju priliku da se predstave, iznesu svoje profesionalne karakteristike, ostave dobar utisak, i što je najvažnije, na istom mestu i u isto vreme lično predaju prijavu za zaposlenje i radnu biografiju (CV) za veći broj slobodnih poslova prema vlastitom izboru.

U neposrednom kontaktu sa kandidatima poslodavci preuzimaju radne biografije, obavljaju preliminarne razgovore ili se na licu mesta dogovaraju o uslovima za zapošljavanje.

0 0 vote
Article Rating
Prijavljujem se
Obavesti me o
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments