Foto: Opština Veliko Gradište

Na sajmu zapošljavanja u Velikom Gradištu predstavilo se 15 poslodavaca sa 108 slobodnih radnih mesta, a manifestaciju je posetilo više od 350 tražilaca zaposlenja.

Za ovaj sajam zapošljavanja je poziv upućen poslodavcima i tražiocima zaposlenja sa teritorije opština Veliko Gradište i Golubac. Tražili su se radnici različitog obrazovanja i zanimanja, pa je posla bilo za trgovce, konobare, kuvare, pekare, ali i bravare, zavarivače i fizičke radnike, a u ponudi je bilo i radno mesto za jednu osobu sa invaliditetom.

Sajam zapošljavanja u Velikom Gradištu - Rekordan broj slobodnih radnih mesta 17813

Načelnica opštinske uprave Veliko Gradište Suzana Đorđević istakla je dobru saradnju sa Filijalom Požarevac NSZ i najavila aktivnosti koje opštinska uprava ima u saradnji sa NSZ, a koje se tiču LAPZ-a za ovu godinu. Ispred opštine Golubac na sajmu je bio Zoran Ćirković, predsednik Skupštine opštine, koji je odgovarao na sva pitanja poslodavaca i nezaposlenih.

V.d. direktora Filijale Požarevac, Sonja Mirić Mladenović istakla je odličnu saradnju sa predstavnicima ove dve opštine, kao i zadovoljstvo zbog velikog broja zainteresovanih poslodavaca da se predstave na ovom sajmu.

Sajam zapošljavanja u Velikom Gradištu - Rekordan broj slobodnih radnih mesta 17813
Foto: P.Jovanović

„U odnosu na prethodne sajmove zapošljavanja u opštini Veliko Gradište, na ovom je ponuđen najveći  broj slobodnih radnih mesta. Nadam se da će sajam dati dobre rezultate, kako za poslodavce tako i za one koji traže posao“, rekla je Sonja Mirić Mladenović.

0 0 vote
Article Rating
Prijavljujem se
Obavesti me o
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments