Saša Pavlović, star 39 godina, iz mesta Klenovnik kod Kostolca, diplomirani inženjer elektrotehnike, oženjen i otac dva sina, novi je gradonačelnik grada Požarevca, većinom glasova odlučeno je na današnjoj konstitutivnoj sednici Skupštine grada Požarevca. Njegov zamenik u naredne četiri godine biće Slaviša Aleksić iz Odeljenja tržišne inspekcije.

Saša Pavlović NOVI GRADONAČELNIK GRADA POŽAREVCA 40275
Gradonačelnik Požarevca Saša Pavlović (levo) i njegov zamenik Slaviša Aleksić (desno)

 

Gradonačelnik Saša Pavlović za POPORTAL je rekao:

„Obećavamo da ćemo u narednom periodu podizati kvalitet života naših građana, što ulaganjem u komunalnu infrastrukturu, kulturu, sport, turizam, obrazovanje. Jednostavno ne smemo da dozvolimo da u našem gradu jedna oblast ili jedan aspekt života bude zapostavljen. To je ono što obećavamo. Obaćavamo da ćemo one temelje koje smo izgradili u prethodnom mandatu samo nadograđivati i da ćemo raditi još jače, brže i bolje.

Takođe, hteo bih da se zahvalim svim svojim saradnicima gde sam obavljao funkciju zamenika graonačelnika, prevashodno prethodnom gradonačelniku Banetu Spasoviću, predsedniku skupštine Bojanu Iliću i njegovom zameniku MIliću Jovanoviću. Takođe, i bivšem sekretaru skupštine gospodinu Miroslavu Ungurjanoviću. Velika zahvalnost svim bivšim članovima veća, pomoćnicima gradonačelnika. Želim im u daljem životu puno zdravlja, sreće i uspeha. “

 

Saša Pavlović NOVI GRADONAČELNIK GRADA POŽAREVCA 40275
Članovi gradskog veća grada Požarevca (prvi red)

Novi članovi Gradskog veća grada Požarevca su:

Tomica Stojanović iz Požarevca

Darko Mirković iz Bradarca

Dejan Krstić iz Požarevca

Vladimir Petrović iz Požarevca

Bojan Dinić iz Požarevca

Milan Jović iz Požarevca

Dragan Radovanović iz Požarevca

Marko Milojević iz Požarevca i

Srđan Miletić iz Bratinca.

 

0 0 vote
Article Rating
Prijavljujem se
Obavesti me o
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments