Saša Valjarević izabran je u junu 2008. godine, sa 39 godina, za prvog gradonačelnika Požarevca jer je tada opština dobila status grada. Zbog političkih promena, mandat je završio u decembru iste godine.
Iako se kratko nalazio na mestu gradonačelnika Požarevca, Saša Valjarević zasigurno poseduje iskustvo na rukovodećim funkcijama, a i direktno sarađuje sa sadašnjim gradonačelnikom Sašom Pavlovićem, kome poručuje:
„Sadašnjem gradonačelniku Saši Pavloviću preporučujem da prvo formira tim, sa kojim će nastaviti da rešava krucijalne probleme grada Požarevca, koje smo zajedno rešavali u prošlom mandatu, kada sam obavljao funkciju menadžera grada Požarevca, a nismo ih realizovali do kraja, usled objektivnih okolnosti usled pandemije Kovida. To su fabrika vode za grad Požarevac i gradsku opštinu Kostolac, sistem za prečišćavanje otpadnih voda za grad Požarevac. U novoj industrijskoj zoni obezbediti investitora, koji će izgraditi odredjene proizvodne pogone. Učestvovao sam u realizaciji projekta zatvorenog bazena za grad Požarevac, sada treba nastaviti sa obezbedjenjem finansijskih sredstava za izgradnju istog. „
Sledeći naš sagovornik, čiju ćete poruku moći da pročitate sutra, jeste gopodin Miomir Ilić.
Sve prethodne poruke nekadašnjih predsednika opštine Požarevac možete pročitati OVDE .
AUTOR: Poportal
FOTO: Novosti