Volite da fotografišete lepote naše zemlje? Učestvujte na konkursu „100 Najlepših slika Srbije“ i osvojite vrednu nagradu.

Foto: PromoFOTO: PROMO

Ako ste i vi jedan od zaljubljenika u Srbiju i njenu lepotu, a kamera i fotoaparat su vam uvek pri ruci, od 1. decembra imate priliku da vaše fotografije prijavite na tradicionalni godišnji foto-konkurs, na kom će biti izabrano 100 Najlepših slika Srbije u 2018-toj godini.

Kao i prethodna dva puta, domaćin i organizator ovog konkursa je internet platforma „Slike Srbije“, koja okuplja i afirmiše profesionalne i fotografe amatere koji vole da slikaju lepote Srbije. Oni koji su prošle godine učestvovali na konkursu znaju koliku je pažnju izazvao – prijavljeno je skoro 1.500 fotografija, za koje je glasalo preko 27.000 ljudi, a sama stranica konkursa imala je više od 700.000 poseta. Pobedničke fotografije sa konkursa obišle su i ceo svet jer su krasile stranice svakog broja magazina Elevate kompanije Air Serbia.

Ovogodišnji konkurs za izbor ”100 Najlepših slika Srbije” traje od 01. 12. do 24. 12. 2018. godine, a pravo učešća imaju svi, bilo da su Srbiju slikali foto-aparatom ili telefonom.

Najlepših 100 fotografija će svojim glasovima izabrati publika glasanjem na sajtu slikesrbije.rs a nakon ovoga će stručni žiri izabrati 12 najboljih fotografija. U finalnom krugu glasanja će korisnici od tih 12 odabrati najbolju, koja će poneti titulu Najlepša fotografija Srbije u 2018. godini i osvojiti vrednu nagradu.

„Slike Srbije” je jedinstven projekat koji na sajtu www.slikesrbije.rs i svojim instagram i fejsbuk profilima svakodnevno skuplja i objavljuje fotografije Srbije. Mnogobrojni profesionalni fotografi i amateri – zaljubljenici u Srbiju, sport, prirodu, divlje predele, ljude, stare zanate, arhitekturu i spomen obeležja, nam prikazuju Srbiju u jednom novom, divnom svetlu – kompleksnu i punu različitosti.

”100 najlepših slika Srbije” će biti predstavljene na velikoj izložbi koju ćete moći da posetite na Dorćol Platz-u, početkom januara 2019.

A sada uživajte u fotkama naše lepe zemlje koje oduzimaju dah!

Foto: PromoFOTO: PROMO
0 0 vote
Article Rating
Prijavljujem se
Obavesti me o
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments